Gepersonaliseerde Moleskine; Winnaars!

Twee weken geleden kwam er een leuke winactie online waarmee je een gepersonaliseerde Moleskine kon winnen! In de comments kon je achterlaten hoe je je Moleskine zou willen personaliseren en daar kwamen superveel leuke reacties op. Het allerliefst had ik nog veel meer Moleskine notitieboekjes weg willen geven, want jullie ideeën waren erg inspirerend. Maar helaas heb ik maar drie Moleskines om weg te geven en moesten er keuzes gemaakt worden.

Omdat ik iedereen een eerlijke kans wilde geven heb ik alle namen op kleine briefjes geschreven en heb ik er een grabbelton van gemaakt.

Winnaars van de gepersonaliseerde MoleskineWinnaars van de gepersonaliseerde MoleskineDe drie winnaressen zijn: Karlijn, Irenka en Ann! Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben een gepersonaliseerde Moleskine gewonnen! De winnaressen hebben inmiddels een email ontvangen en we gaan samen aan de slag om er iets moois van te maken!

Voor de mensen die helaas niet gewonnen hebben, treur niet.
Ik beloof dat ik binnenkort weer een leuke winactie zal bedenken! :)

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?