Geluk bij een ongeluk; Lieve Apple Store!

Vorige maand vertelde ik dat ik een dagje naar Den Haag was geweest om de accu van mijn iPhone 5 te laten vervangen. Dat ging mis, duurde nog 2 weken langer en lang verhaal kort haalde ik begin oktober mijn gerepareerde iPhone weer op, met nieuwe én goed werkende accu. Super fijn! Al snel merkte ik dat zowel mijn homebutton als mijn lockbutton een beetje vreemd deden. Of ze reageerde helemaal niet, of juist twee keer. Het was in ieder geval hartstikke irritant en voordat mijn iPhone wegging voor reparatie was er nog niks aan de hand.. Op naar de Apple Store in Den Haag!

We hadden gisteren om 12:00 een afspraak bij de Apple Store en normaal gesproken rij je daar vanuit Rotterdam binnen een halfuur naartoe. Maar als de A12 afgesloten is (de ingang van Den Haag zegmaar) duurt het al snel een uur langer. We kwamen om 12:45 aan in de Apple Store. Nu heb ik zelf echt een hekel aan te laat komen en dat had de medewerker die mij te woord stond blijkbaar ook. Jammer joh, drie kwartier te laat, we hebben nog een plekje om 15:40? Oke. Nouja. Not amused, want we hebben niet voor ons lol een uur in de file gestaan, maar prima. Doen we dat.

Geluk bij een ongeluk Lieve Apple StoreGeluk bij een ongeluk Lieve Apple StoreIn het begin was ik lichtelijk gefrustreerd. Ik had eigenlijk gehoopt op een relaxte luie zaterdag en nu moesten we opeens drie uur lang verplicht door Den Haag gaan wandelen.. We besloten te lunchen, wat te winkelen en vervolgens nog even van het heerlijke weer op een terrasje te genieten. Al snel was het half vier en besloten we om weer richting de Appel Store te gaan.

Eenmaal in de Apple Store legde ik het probleem uit en ging de medewerker even met een collega overleggen. Toen de medewerker na dit overleg over mijn iPhone terugkwam zei hij: “We gaan je iPhone omwisselen”. Ik was verward. Omwisselen? Huh? Ooh, je bedoelt dat ik weer, net zoals de vorige keer, een leentoestel krijg en jullie mijn huidige iPhone gaan repareren? “Nee, we wisselen hem om” – En toen deed hij een wit doosje open met een splinternieuwe iPhone 5! Wuuuuttt? Echt waar? Vet! Ik kon het gewoon echt niet geloven. Nog steeds niet eigenlijk. Echt een geluk bij een ongeluk!

Geluk bij een ongeluk Lieve Apple StoreMijn iPhone was namelijk al bijna 2 jaar oud en zat onder de krassen omdat ik er, toen de eerste kras er eenmaal op zat, niet heel netjes met mijn iPhone ben omgegaan. Mijn vriend kwam aanlopen met het mooiste rode iPhone hoesje van de wereld, zodat ik hem deze keer wel mooi kan houden en de iPhone ooit nog een keertje kan verkopen! De nieuwe iPhone was het wachten meer dan waard en uiteindelijk was het ook gewoon een gezellig dagje Den Haag, mét nieuwe iPhone! :D

Wat hebben jullie gisteren gedaan?