Geluk bij een ongeluk; Lieve Apple Store!

Vorige maand vertelde ik dat ik een dagje naar Den Haag was geweest om de accu van mijn iPhone 5 te laten vervangen. Dat ging mis, duurde nog 2 weken langer en lang verhaal kort haalde ik begin oktober mijn gerepareerde iPhone weer op, met nieuwe én goed werkende accu. Super fijn! Al snel merkte ik dat zowel mijn homebutton als mijn lockbutton een beetje vreemd deden. Of ze reageerde helemaal niet, of juist twee keer. Het was in ieder geval hartstikke irritant en voordat mijn iPhone wegging voor reparatie was er nog niks aan de hand.. Op naar de Apple Store in Den Haag!

We hadden gisteren om 12:00 een afspraak bij de Apple Store en normaal gesproken rij je daar vanuit Rotterdam binnen een halfuur naartoe. Maar als de A12 afgesloten is (de ingang van Den Haag zegmaar) duurt het al snel een uur langer. We kwamen om 12:45 aan in de Apple Store. Nu heb ik zelf echt een hekel aan te laat komen en dat had de medewerker die mij te woord stond blijkbaar ook. Jammer joh, drie kwartier te laat, we hebben nog een plekje om 15:40? Oke. Nouja. Not amused, want we hebben niet voor ons lol een uur in de file gestaan, maar prima. Doen we dat.

Geluk bij een ongeluk Lieve Apple StoreGeluk bij een ongeluk Lieve Apple StoreIn het begin was ik lichtelijk gefrustreerd. Ik had eigenlijk gehoopt op een relaxte luie zaterdag en nu moesten we opeens drie uur lang verplicht door Den Haag gaan wandelen.. We besloten te lunchen, wat te winkelen en vervolgens nog even van het heerlijke weer op een terrasje te genieten. Al snel was het half vier en besloten we om weer richting de Appel Store te gaan.

Eenmaal in de Apple Store legde ik het probleem uit en ging de medewerker even met een collega overleggen. Toen de medewerker na dit overleg over mijn iPhone terugkwam zei hij: “We gaan je iPhone omwisselen”. Ik was verward. Omwisselen? Huh? Ooh, je bedoelt dat ik weer, net zoals de vorige keer, een leentoestel krijg en jullie mijn huidige iPhone gaan repareren? “Nee, we wisselen hem om” – En toen deed hij een wit doosje open met een splinternieuwe iPhone 5! Wuuuuttt? Echt waar? Vet! Ik kon het gewoon echt niet geloven. Nog steeds niet eigenlijk. Echt een geluk bij een ongeluk!

Geluk bij een ongeluk Lieve Apple StoreMijn iPhone was namelijk al bijna 2 jaar oud en zat onder de krassen omdat ik er, toen de eerste kras er eenmaal op zat, niet heel netjes met mijn iPhone ben omgegaan. Mijn vriend kwam aanlopen met het mooiste rode iPhone hoesje van de wereld, zodat ik hem deze keer wel mooi kan houden en de iPhone ooit nog een keertje kan verkopen! De nieuwe iPhone was het wachten meer dan waard en uiteindelijk was het ook gewoon een gezellig dagje Den Haag, mét nieuwe iPhone! :D

Wat hebben jullie gisteren gedaan?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tessa

  Waah wat geweldig dat je een hele nieuwe kreeg! Dat mag ook wel met al dat gedoe eromheen, hopelijk hebben jullie nog wel een leuke dag in den haag gehad, en je vriend heeft inderdaad een heel mooi hoesje gevonden! Veel plezier met je nieuwe mobiel!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Uiteindelijk was het wel leuk in Den Haag ja! :D

   Reageer...
 • Anneleen

  Woow superleuk! Geniet van je nieuwe telefoon!

  Reageer...
 • Dina

  Jeeeej, dat is echt heel erg fijn!

  Reageer...
 • Anne

  Oh dat is echt een geluk bij een ongeluk, ja! :)

  Reageer...
 • Renate

  Wat een geluk zeg :D. NU moet je vast weer wennen om er zuinig op te zijn.

  Reageer...
 • Maartje

  Wat een gedoe zeg, maar wel fijn dat je nu gewoon een nieuwe hebt! Dan weet je ook zeker dat er niet weer iets fout kan gaan bij de reparatie en zo.

  Reageer...
 • Ann

  Dat is pas klantvriendelijk :D gewoon na 2 jaar een nieuw toestel geven woohoo maar ik bedenk me nou dat bij apple producten heb je toch ook 2 jaar garantie?!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Klopt! Maar daar willen ze nog wel eens moeilijk over doen. Maar bij de echte Apple Stores zijn ze daar dus vrij makkelijk in! :D

   Reageer...
 • Kelly

  Mooi gelukje! :)

  Reageer...
 • Nicetobeout

  Dat slo motion filmen wat je ermee kan doen is heeeel gaaf!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat kan deze niet hoor, dit is gewoon een iPhone 5 :) Geen 6.

   Reageer...
 • Mirne

  Wow! Ik ben jaloers!

  Reageer...
 • Manon

  Wat handig!! Ik ben ook jaloers haha heb al een week geen telefoon omdat hij gerepareerd wordt en vond dat ik geen leentoestel nodig zou hebben haha.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Was dat bij de Apple Store of bij een reseller? Ik had de vorige keer gewoon een leentoestel gekregen!

   Reageer...
 • laralaurentia

  Dat is nog eens een goede service van Apple!

  Reageer...
 • Fleur

  Ah wat leuk om te lezen! Dat was dan zeker een geluk bij een ongeluk!

  Reageer...
 • blauwesokken

  Dat is inderdaad een geluk bij een ongeluk! Wow wat een goede service ook! Geniet van je mooie nieuwe iphone! :-)

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wow, super!

  Reageer...
 • Cindy

  Wauw, wat een service! Een hele nieuwe, veel plezier ermee!

  Reageer...
 • Marcella

  Wat tof, mooie verrassing! Ik heb het jaren geleden gehad met m’n HTC. Was ik ook een rare kras kwijt. Van m’n iPhone kreeg ik na een probleem een refurbished toestel, ook dat was fijn. Maar écht nieuw is natuurlijk echt te gek!!

  Reageer...
 • Marlous

  Haha zo fijn! Zo werd mijn iphone 4s gestolen, maar was ik thank god verzekerd. Goed, heb ik uiteindelijk wel €200 aan verzekeringskosten betaald, maar ik kreeg een mooie iphone 5s er voor terug, omdat de 4s niet meer gemaakt werd. Voelde bijna als gratis ;-)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?