Healthy; Fris appel & peer sapje met spinazie

Mijn favoriete sapjes zijn toch wel de groene sapjes, zonder dat je de groente proeft! Want laten we eerlijk zijn, een overheersende groentesmaak is nu niet echt lekker. Laatst had ik enorm veel appels en peren over en besloot ik deze te slowjuicen, maar omdat het een beetje saai voelde, heb ik er twee handen spinazie bij gedaan! Hoewel ik dacht dat de smaak van de spinazie misschien toch iets te overheersend zou zijn, bleek dit helemaal niet waar. Je proeft er helemaal niks van! Dit sapje met spinazie is een echte aanrader!

Ingrediënten voor het sapje met spinazie (± 1500 ml)

– 3 peren
– 4 appels
– 2 handjes spinazie

Het sapje is erg eenvoudig om te maken! Snij de appels en peren in stukjes en doe deze samen met de spinazie in je blender of slowjuicer. That’s all! Klaar om te genieten van een gezond groep sapje, zonder dat het teveel naar groente smaakt!

Fris appel & peer sapje met spinazie

Hope you enjoy! Ga jij dit sapje met spinzie maken?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Klinkt heel lekker, dit sapje!

  Reageer...
 • Tjitske Anna

  Ik hen echt nog nooit een groene shake geprobeerd. Maar deze klinkt in ieder geval erg lekker!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Heeeerlijk!

  Reageer...
 • Flaviena

  Oh Yum! Heb ik nog niet eerder geprobeerd, deze combi. Ik ben wel fan van spinazie in juices

  Reageer...
 • Ann

  Heerlijk groene sapjes! Helaas ben ik er vaak allergisch voor :( zo jammer want het is echt lekker en zo kreeg ik toch altijd op een lekkere manier mijn portie fruit/groente naar binnen :’ )

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?