FonQ blogevent met workshop van Zuiver

Afgelopen zaterdag stapte ik in de auto en reed ik richting Utrecht. Ik was namelijk uitgenodigd voor het fonQ blogevent en omdat het mijn eerste blogevent was én ik daar alleen heen ging, was ik een tikkeltje zenuwachtig. Toen ik ontvangen werd door de vriendelijke Tessa en Marcella van FonQ en vervolgens zag dat Karlijn er ook was, waren de zenuwen weg en kon het alleen nog maar heel erg leuk worden!

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverInmiddels heb ik een aantal keer met fonQ mogen samenwerken en daarom was het hartstikke leuk om de mensen achter het bedrijf en de andere bloggers eens in het echt te zien. Na een introductie van fonQ kregen we een interessante presentatie van blogcoach Kirsten Jassies. Ze gaf ons belangrijke en waardevolle tips voor een goede blog en verschillende social media kanalen, die meestal hand in hand gaan met het hebben van een blog. Na de presentatie van Kirsten was het woord aan Caroline van Velze, van het prachtige design merk Zuiver. Ze vertelde ons over het merk, het ontstaan en de mensen achter het merk. Daarna was het tijd om te gaan lunchen!

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverTijdens de workshop waren er zes meubelstukken van Zuiver waar uit gekozen kon worden. Vervolgens was het de bedoeling dat elk persoon een eigen interieur styling zou maken. Het begon allemaal vrij rustig, maar al snel zag je iedereen rondrennen met tafeltjes, plantjes en andere decoratiespulletjes! Het was heel erg leuk om zo creatief aan de slag te mogen met producten van Zuiver. Ik was altijd al een beetje verliefd op de Tripod vloerlamp en de Two Tone bijzettafel, maar nu ik ze in het echt zag, werd nogmaals bevestigd hoe mooi de producten zijn!

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverOp onderstaande foto’s is de interieur styling te zien die het voor mij uiteindelijk is geworden. Ik heb geprobeerd om de producten die we tot onze beschikking hadden op een leuke manier te combineren qua kleur en sfeer! Een vrij donkere kleurstelling met de iets meer lichtere accenten van het koperen tafeltje en het hout.

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverNa de workshop kregen we nog een rondleiding door het grote pand van fonQ en konden we zien hoe de kantoren eruit zagen en het magazijn. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne dag en de organisatie fonQ! Leuk om de mensen achter het bedrijf ontmoet te hebben en natuurlijk alle collega bloggers! :)

FonQ blogevent met workshop van zuiverZijn jullie wel eens naar een blogevent geweest? Hebben jullie wel eens iets besteld bij fonQ?