FonQ blogevent met workshop van Zuiver

Afgelopen zaterdag stapte ik in de auto en reed ik richting Utrecht. Ik was namelijk uitgenodigd voor het fonQ blogevent en omdat het mijn eerste blogevent was én ik daar alleen heen ging, was ik een tikkeltje zenuwachtig. Toen ik ontvangen werd door de vriendelijke Tessa en Marcella van FonQ en vervolgens zag dat Karlijn er ook was, waren de zenuwen weg en kon het alleen nog maar heel erg leuk worden!

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverInmiddels heb ik een aantal keer met fonQ mogen samenwerken en daarom was het hartstikke leuk om de mensen achter het bedrijf en de andere bloggers eens in het echt te zien. Na een introductie van fonQ kregen we een interessante presentatie van blogcoach Kirsten Jassies. Ze gaf ons belangrijke en waardevolle tips voor een goede blog en verschillende social media kanalen, die meestal hand in hand gaan met het hebben van een blog. Na de presentatie van Kirsten was het woord aan Caroline van Velze, van het prachtige design merk Zuiver. Ze vertelde ons over het merk, het ontstaan en de mensen achter het merk. Daarna was het tijd om te gaan lunchen!

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverTijdens de workshop waren er zes meubelstukken van Zuiver waar uit gekozen kon worden. Vervolgens was het de bedoeling dat elk persoon een eigen interieur styling zou maken. Het begon allemaal vrij rustig, maar al snel zag je iedereen rondrennen met tafeltjes, plantjes en andere decoratiespulletjes! Het was heel erg leuk om zo creatief aan de slag te mogen met producten van Zuiver. Ik was altijd al een beetje verliefd op de Tripod vloerlamp en de Two Tone bijzettafel, maar nu ik ze in het echt zag, werd nogmaals bevestigd hoe mooi de producten zijn!

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverOp onderstaande foto’s is de interieur styling te zien die het voor mij uiteindelijk is geworden. Ik heb geprobeerd om de producten die we tot onze beschikking hadden op een leuke manier te combineren qua kleur en sfeer! Een vrij donkere kleurstelling met de iets meer lichtere accenten van het koperen tafeltje en het hout.

FonQ blogevent met workshop van zuiverFonQ blogevent met workshop van zuiverNa de workshop kregen we nog een rondleiding door het grote pand van fonQ en konden we zien hoe de kantoren eruit zagen en het magazijn. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne dag en de organisatie fonQ! Leuk om de mensen achter het bedrijf ontmoet te hebben en natuurlijk alle collega bloggers! :)

FonQ blogevent met workshop van zuiverZijn jullie wel eens naar een blogevent geweest? Hebben jullie wel eens iets besteld bij fonQ?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Mirne

  Lijkt me een tof event. Die lamp is enorm leuk!

  Reageer...
 • Nienke

  Wat tof dat je naar zo’n event mocht! Mooie styling is ’t geworden :)

  Reageer...
 • Remy | BakingBeautyNL

  Tof setje zo! De stoel en tafeltje helemaal geweldig!

  Reageer...
 • Manon

  Wat ontzettend leuk dat je uitgenodigd was zeg, ik ben ook altijd een tikkeltje zenuwachtig hoor hihi :)

  Reageer...
 • Tessa & Marcella | fonQ

  Wat een hoop leuke foto’s! Erg leuk om terug te zien. Nogmaals bedankt dat je er was!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Heel erg bedankt dat ik er bij mocht zijn! Vond het super leuk! :D

   Reageer...
 • Dionne

  Wauw! Ziet er heel gaaf uit!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Lijkt me zo gezellig en alles is zo mooi!

  Reageer...
 • Marlies

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! :) Leuk om mezelf in actie te zien. Haha! Je hebt trouwens een verrassingspakketje gewonnen doordat je op mijn styling van de bijzettafel had gestemd. Wil je me je adres mailen? Dan komt het naar je toe!

  Reageer...
 • Mariëlle

  Dat ziet er heel leuk uit, wat leuk dat je er bij mocht zijn :) Ik heb dinsdag mijn tweede event, spannend :)

  Reageer...
 • Laura

  Wat een leuk eerste blog-event heb je gehad! Het is altijd leuk om meer mensen uit blog-land te leren kennen op dat soort events. En het is een mooie styling geworden!

  Reageer...
 • Petra

  Wat leuk om dit te bekijken, heel apart…ik kom vaak langs het FoNQ gebouw gereden maar ben er eigenlijk nog nooit binnen geweest…moet ik toch eens doen!

  Reageer...
 • Karlijn

  Wat heb je het mooi beschreven! Ik vond het zo leuk je te zien en te spreken, van te voren was ik ook zenuwachtig, maar dat was gelukkig nergens voor nodig :)
  Wat was het leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen he?! XXX

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Hoop je snel nog eens een keertje tegen te komen! :D xx

   Reageer...
 • Anneleen

  Ik ben nog nooit naar een event geweest maar het lijkt mij erg gezellig! Ik snap dat je er een beetje zenuwachtig voor was, zou ik ook zijn denk ik ;) ik vind die vloerlamp echt heel bijzonder en mooi!

  Reageer...
 • monique

  Wat een mooie foto’s, het event ziet er fantastisch uit!

  Reageer...
 • Cindy

  Het ziet er goed georganiseerd uit, superleuk zeg! Ik heb twee blogevents gehad, één in een pretpark (superleuk!) en één namens een andere blog (Primark). Maar verder dan het pretpark ben ik niet benaderd en dat vind ik toch wel jammer, want zo leer je nieuwe mensen en nieuwe bedrijven kennen.

  Reageer...
 • Anniek

  Ik weet nog dat ik het ook súperspannend vond om naar mijn allereerste blogevent te gaan, zeker omdat ik ook wat jonger ben dan de gemiddelde blogger. Het blogevent waar jij naar toe bent geweest ziet er echt onwijs gaaf uit, leuk dat je zo creatief aan de slag mocht! En je styling is goed gelukt, ziet er tof uit :) Liefs

  Reageer...
 • Lisa

  Ziet er heel leuk uit!

  Reageer...
 • Nicetobeout

  Wat supergaaf! Ik heb nog nooit iets besteld bij Fonq eigenlijk, laat staan op de website gekeken…. Maar eens doen dan ;) Altijd leuk trouwens bloggerevents!

  Reageer...
 • Paul

  Fonq is absoluut een van mijn favoriete woonwinkels. Ik ben nog nooit naar een blogevent geweest maar ik schrijf ook weinig over artikelen, dus dat is dan ook wel zo logisch dat je daarvoor niet uitgenodigd wordt.

  Reageer...
 • Photo Diary November; Sjaal & Ziekjes - Wish Flower

  […] Ik ging naar mijn eerste blogevent van de webwinkel fonq! Na twee hele interessante presentaties mochten we zelf aan de slag tijdens de stylingworkshop! Benieuwd naar het resultaat? Ik schreef er een artikel over. […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?