Flow 365 dagen kalender; Mooie wijsheden

Inmiddels heb ik al bijna vier jaar een abonnement op het magazine van Flow en net zoals elk jaar is de december editie mijn favoriet! Daar zit namelijk de Flow 365 dagen kalender in. Je kan het zien als een soort scheurkalender, alleen dan een variant die je niet kapot hoeft te scheuren en die het hele jaar door mooi blijft. Persoonlijk ben ik niet zo van de kalenders met goedbedoelde spreuken, maar van deze kalender van Flow word ik erg happy, omdat je de tips ook daadwerkelijk kan toepassen in het dagelijks leven.

Flow 365 dagen kalenderDe kalender bestaat uit een aantal thema’s, namelijk: Feel connected, Live mindfully, Simplify your life en Spoil yourself. Deze thema’s zijn ook elke maand terug te vinden in het magazine van Flow. Binnen de vier thema’s staat er elke dag een mooie spreuk of tip op het kaartje van die dag. Hoewel het wat tijd kost om de Flow 365 dagen kalender in elkaar te zetten, is het resultaat elk jaar erg mooi en geef ik de kalender altijd een mooi plekje in huis. Voor de kalender van vorig jaar heb ik een mooie ring gekocht bij de Dille en Kamille, waar ook dit jaar weer alle kaartjes aan hangen. De mooie spreuken van de voorgaande jaren bewaar ik in mijn positiviteitsboekje, waar ik binnenkort meer over ga vertellen.

Flow 365 dagen kalenderDit jaar hangt de ring weer aan mijn nachtkastje, zodat ik elke avond voor het slapengaan, of elke ochtend dat ik wakker word, de wijsheden van Flow Magazine kan lezen. Naast dat de inhoud van de kalender erg positief en leuk is, ziet het er ook leuk uit om de kalender in huis te hebben hangen en in dit geval, ziet mijn nachtkastje er gelijk een stuk vrolijker uit!

Vinden jullie de Flow 365 dagen kalender ook zo leuk?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Deborah

  Wat een leuk idee!
  Leest veel leuker dan een normale kalender met spreuken.
  Mijn blog van as zaterdag gaat oa over de spreuk die je hierboven van 2 januari hebt gepost. :)

  Reageer...
 • Dina

  Wat een leuke zeg! Nu je het zo over de Flow hebt… die heb ik echt al een tijdje niet meer gelezen (ga straks direct naar de winkel, leuk!).

  Reageer...
 • Elisa

  Ja die is super leuk, en had hem juist het zelfde op zo’n ring gedaan. Had die nog liggen met me borduren hihi

  Reageer...
 • Anne

  Wat leuk bedacht zo, met die ring!

  Reageer...
 • Hesteranne

  Ik vind de flow altijd erg leuk, maar ik vind het wel een duur blad. Meestal koop ik ‘m dan ook niet. Misschien toch weer eens doen!

  Reageer...
 • Karlijn

  Wat leuk! Ik zag hem ook langskomen op Instagram. Ik vind het lastige aan de Flow dat hij best duur is. Maar daardoor is het wel weer een leuk verjaardagscadeau :)

  Reageer...
 • Stella

  Ik vind het echt zo’n leuk concept! Ik heb ‘m vorig jaar al heel veel voorbij zien komen ook (: Wat leuk dat ze dat dit jaar weer doen, met allemaal andere inspiratievolle spreuken en quotes ook?! Vind ik knap. Echt. Ik hoop dat de spreuken je heel wat avonden blijheid en inspiratie gaan brengen -ofzoiets-. Liefs!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Yes, ook quotes! Inderdaad van die hele positieve die de hele dag in je hoofd blijven hangen :)

   Reageer...
 • Pauline

  Ik kende het nog niet, maar wat een leuke kalender zeg!

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • Marion

  Ontzettend leuk! Ik ben niet zo’n fan van de Flow, maar dit vind ik echt leuk. Kan je zeker niet los kopen?

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Nee helaas! :( Je zou voor 1x de Flow van december kunnen kopen voor de kalender!

   Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Oh, Flow ♥

  Reageer...
 • Cindy

  Ik heb ook speciaal de Flow gekocht voor deze kalender, maar de kalender zit nog in het blad. Ik moet de kalender nog in elkaar zetten, maar dat ben ik wel van plan!

  Reageer...
 • Miranda

  Ik lees de flow nooit, maar ik hoor veel positieve dingen er over. Deze kalender is ook weer super leuk!

  Reageer...
 • Eline

  Aah, ik hou echt van de Flow kalenders! Heb vorig jaar precies zo’n ring gekocht (ook bij Dille & Kamille), maakt het echt helemaal af :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ja dat vond ik dus ook haha! :D Heb hem ook van de Dille en Kamille!

   Reageer...
 • Britt -Radianto-

  Het ziet er zo leuk uit! Ik ben normaal ook niet zo voor spreuken omdat het vaak wat te filosofisch klinkt, maar deze zien er wel leuk uit! En leerzaam!

  Reageer...
 • Kim

  Jaa zo leuk, ik heb één aan mijn deur hangen uit een oude Flow van 2011, die had ik bij de kringloop gekocht en die kalender zat er nog in! :)

  Reageer...
 • Linda

  Leuk! Flow heeft altijd van die leuke hebbedingetjes. Ik heb het book for paper lovers sinds kort en hoewel ik er nog niets mee gedaan heb vind ik het ZO leuk!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat is er nu net eentje die ik toevallig niet gekocht heb, omdat ik bang ben dat ik hem inderdaad laat liggen :( En die special is wel weer net wat duurder.

   Reageer...
 • Wendy

  Ziet er erg leuk uit. Eigenlijk lees ik de Flow nooit, maar ik zie en hoor altijd wel mooie dingen over en uit de Flow.

  Reageer...
 • Elke

  wat een leuke kalender zeg!

  Reageer...
 • Anneleen

  Ziet er een heel leuke kalender uit! Slim dat je deze aan je nachtkastje hebt gehangen, zo zie je hem geregeld en lees je er sneller een stukje uit denk ik :) ik ben benieuwd naar je positiviteitsboekje!

  Reageer...
 • Liliane

  Ik twijfel nog een beetje of ik deze editie moet kopen. Meestal krijg ik de Flow cadeau van iemand maar natuurlijk niet elke maand, en deze kalender is toch wel erg leuk :P

  Reageer...
 • Tiffany

  Ontzettend leuk! ik ben een grote fan van flow magazine. Al moet ik die van mij nog in elkaar zetten, beter laat dan nooit toch? :)

  Reageer...
 • marije

  Ohh de flow is zo leuk! sinds een half jaar zijn mijn moeder en ik helemaal verknocht van het leuke tijdschrift! Mijn moeder heeft voor Sinterklaas een abbo gekregen dus daar kan ik mooi van meegenieten;) De flow jaaragenda heb ik nu en wat is ie leuk!

  Reageer...
 • Eline

  Echt super leuk!

  Reageer...
 • Hannah

  Hej, I am in love with the calendars from flow, and I think the new one is even better than the one from last year. Have a great year together with your lovely calendar.

  Reageer...
 • Jocelyn

  zo leuk om te lezen dit. Ik ben de quotes en tips voor 2017 alweer aan het verzamelen en ik had even een dipje, maar nu ga ik weer blij verder. Dank je voor je fijne recensie :-) liefs

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?