Even babbelen; Weer thuis in mijn eigen bedje

Goedemorgen! Wat vind ik het toch fijn om lekker in mijn eigen bedje te slapen, straks lekker onder mijn eigen douche te douchen en heerlijk op de bank een serie te kijken. Gisteren vloog ik vanuit Kreta weer naar Nederland. De hele dag bestond alleen maar uit reizen en rond half zes ’s middags was ik thuis en daar keek ik stiekem heel erg naar uit.

Op Kreta heb ik het heel erg naar mijn zin gehad! Mijn reisgenootje Rachel en ik hebben zo’n 25 accommodaties van Eliza was here bezocht, Grieks gegeten, de prachtige natuur bewonderd en genoten van het zonnige weer. Ondanks dat ik het heel erg naar mijn zin had verlangde ik op de stillere momenten enorm naar mijn/ons eigen huisje. Ik heb nou eenmaal een klein beetje heimwee als ik zonder mijn vriend weg ben van huis. Omdat ik gisteren erg moe was van de hele dag reizen ben ik om half tien gaan slapen en werd ik dertien uur later weer wakker. Voor mijn gevoel ben ik veel langer op Kreta geweest en moet ik echt weer even wennen aan mijn normale routine.

 • Zoals te zien is op de eerste foto moet ik mijn koffertje nog uitpakken, nu ligt alles nog in de woonkamer. De Albert Heijn tas is niet echt een mooie toevoeging aan de foto. Mooi klusje voor de zondag denk ik!
 • Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het invullen van de enquête ! De feedback die ik heb gekregen is enorm waardevol! Door mijn reisje naar Kreta heb ik nog niet de tijd gehad om er echt iets mee te doen, maar ik ga zeker proberen om alle feedback te verwerken! Mocht je de enquête nog niet ingevuld hebben en dit alsnog willen doen, kan dat nog steeds!
 • Tijdens het bezoekje aan de Keukenhof heb ik een hyacint gekocht die inmiddels is uitgekomen. Hij ziet er niet al te gezond uit en nu blijkt dat deze bol wél water nodig heeft. Ik ga mijn uiterste best doen om hem nog te redden!

Fijn weekend allemaal! Wat gaan jullie doen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Sas

  Ik ga je enquête nog even invullen (helemaal gemist!)
  Ik heb er nu voor mijn blog ook eentje online staan ;-)

  Reageer...
 • Linda

  Wat fijn dat je het leuk hebt gehad! En wow, 25, da’s veel! Jij ook een fijn weekend!

  Reageer...
 • Dina

  Fijn hè, thuiskomen. <3 Ik hoop dat je de hyacint nog kan redden. Mocht het lukken, dan laat dat wel écht zien dat je bloemenskills hebt.

  Reageer...
 • Marion

  Welkom thuis! Heerlijk is dat altijd, thuiskomen.

  Reageer...
 • Karlijn

  Jeeeee je bent weer terug :) Hoe leuk vakantie ook is, ik vind het altijd weer fijn om terug te zijn. Ook al wil ik dan weer graag terug ;) Het is ook nooit goed he?! Lekker thuis nu weer. X

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Kan het me voorstellen dat het toch echt wel leuk is om thuis te komen, ookal heb je zo genoten!

  Reageer...
 • Miranda

  Owjee, ik had de enquête helemaal gemist, ik ga hem snel weer invullen.
  Vakantie is fijn, maar thuis komen ook ;-)

  Reageer...
 • Anneleen

  Fijn dat je weer goed bent thuis gekomen :) ik verlang ook heel hard naar mijn vriend, wanneer ik zonder hem weg ben. Ik kan hem ook niet lang missen, dus dat is erg herkenbaar voor me !

  Reageer...
 • Manon

  Wow 25 accomodaties, wel leuk om te doen voor je werk!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?