Drie winkels in Londen die we niet in Nederland hebben

Vroeger hebben mijn moeder en ik afgesproken dat we samen een keer naar Londen zouden gaan als ik ‘groot’ was. Inmiddels ben ik ‘hartstikke groot’ en is het eind november eindelijk zover! In totaal gaan we drie dagen en ben ik al volop aan het nadenken over wat ik in die drie dagen allemaal wil zien en doen! Een bezoekje aan Londen staat voor mij gelijk aan shoppen en daarom heb ik alvast gekeken welke winkels er in Londen zijn die we niet in Nederland hebben. Persoonlijk vind ik het zonde om allemaal winkels de bezoeken die we hier in Nederland ook gewoon hebben!

Londen is het nieuwe New York

Tijdens mijn zoektocht naar leuke winkels in Londen kwam ik erachter dat een aantal van mijn favoriete winkels uit New York ook gewoon in Londen zitten! Al die keren dat ik heb zitten staren naar de vliegprijzen naar New York had ik ook gewoon een goedkoop ticket naar Londen kunnen kopen. Goed om te weten in ieder geval! ;)

drie winkels in londen die we niet in nederland hebben

Victoria’s Secret

Jaaaa, Victoria’s Secret! Heeft dat nog toelichting nodig? ;) Twee jaar terug kocht ik mijn eerste items van Victoria’s Secret en ik was direct verkocht. Daarom kan ik ook niet wachten om weer een bezoekje te brengen aan deze lingerie heaven. Dit is de winkel die ik écht het allerliefst wil bezoeken als ik in Londen ben!
Victoria’s Secret heeft een winkel op Bond Street.

Selfridges

Zeker nu ik de serie gezien heb over de familie Selfridge lijkt het me zo leuk om eens bewust met dat verhaal in mijn achterhoofd het warenhuis te bekijken! Ik heb niet de verwachting dat er gelijkenissen te zien zijn, het warenhuis bestaat inmiddels natuurlijk al 106 jaar! Naast het Selfridges warenhuis wil ik ook graag een bezoekje brengen aan Harrods. Dat kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een bezoekje aan Londen!
Selfridges heeft een winkel op Oxford Street.

Anthropologie

Anthropologie is een prachtig merk dat zich focust op de vrouw. De winkel heeft een veelzijdig interieur- en modeaanbod maar is, laten we eerlijk zijn, wel een klein beetje aan de prijs. Toen ik in 2013 in New York was heb ik als aandenken een mooi kaarsje gekocht in een glazen potje dat nog steeds ongebrand een mooie plek heeft in de kast.
Anthropologie heeft een winkel op Regent Street en Oxford Street.

Stiekem wil ik ook naar winkels die we wél in Nederland hebben

Maar die zitten helaas allemaal in Amsterdam. Het is weer hoog tijd voor een aantal nieuwe broeken en aangezien ik deze maand geen tijd meer heb om op en neer te gaan naar Amsterdamse Denham winkel was ik helemaal door het dolle heen toen ik zag dat er een Denham in Londen zit! Ook wil ik graag een bezoekje brengen aan Abercrombie & Fitch en Brandy Melville! Genoeg te doen dus! ;)

Hebben jullie nog tips voor leuke winkels in Londen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Sarah

  Ik hoop dat ik je pret verpruts. Maar er zit een Victoria secret winkel in Schiphol!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat is niet echt een Victoria’s Secret winkel te noemen hoor! ;) Meer een mini-kiosk met een paar geurtjes. In Londen zit een échte winkel zoals in New York ook zit! :)

   Reageer...
   • Sarah

    Ooops ik bedoelde eigenlijk ‘ik hoop dat ik je pret NIET verpruts! Excuus komt zo heel gemeen over. Maar klopt is een klein winkeltje op Schiphol, veel plezier in London!

    Reageer...
 • Sonja

  Oooh wat gaaf, vlak voor de feestdagen naar Londen! Dat wil ik ook héél graag nog een keertje. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat zijn, veel plezier vast!!

  Reageer...
 • Fleur Sophia

  Ahw, die laatste twee kende ik nog niet. Het lijkt mij ook zo leuk om weer een keer naar Londen te gaan. In 2010 was ik er voor het laatst en dat is natuurlijk alweer een veel te lange tijd geleden..

  Reageer...
 • Elles

  Leuk zeg dat je naar Londen gaat!! Ben daar 3 jaar geleden geweest rond de kerst, echt een top sfeertje dan! Misschien is qua winkelen Banana Republic nog een leuke suggestie! :)

  Reageer...
 • Monique | WritingMonique

  En ik mis deze drie winkels echt in Nederland, haha. Vooral Selfridges!

  Reageer...
 • Dina

  Wat ontzettend leuk en gezellig dat je samen met jouw moeder naar Londen gaat binnenkort! Yaaay!

  Reageer...
 • Tiffany

  Nu wil ik ook naar london!! Het lijkt me super leuk om rond deze tijd naar london te gaan, veel mooie etalages etc.

  Reageer...
 • Roos

  Laat maar weten als je nog tips wil voor Londen, kan er wel wat mailen! En qua winkelen zou ik eerlijk gezegd niet kopen bij iets dat ook in NL zit. De euro staat laag, waardoor alles een stuk duurder is en vaak is kleding sowieso duurder daar. Ik wacht juist altijd tot ik in Nederland ben met dingen kopen!

  Reageer...
 • Petra

  Wij gaan half december voor de 5e keer in deze periode naar Londen ! Geweldig!! Zo leuk Londen, ons hele gezin is fan van Londen?
  Inmiddels gaan vriend en vriendin van onze zoon en dochter ook mee. Wanneer je aparte winkeltjes wil zien ga vooral naar ; Covent Garden , Notting Hill en naar Camden Market. You will love it !! En als het kan ga ’s avonds naar het theater in Londen, dat is echt onvergetelijk ! Heel veel plezier Lauriette !!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Heel erg bedankt voor de tips Petra! Heb hele goede verhalen gehoord over Covent Garden, ben benieuwd! :) Jullie ook alvast veel plezier! :D

   Reageer...
 • Ultiem kerstgevoel; Londen Diary & Travelguide - Wish Flower

  […] een super leuke winkel waar ik in New York al eens eerder was geweest en over vertelde in mijn vorige artikel over Londen. Zo’n geweldige winkel! We wandelden verder naar Carnaby en vervolgens richting Bond Street waar […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?