Drie winkels in Londen die we niet in Nederland hebben

Vroeger hebben mijn moeder en ik afgesproken dat we samen een keer naar Londen zouden gaan als ik ‘groot’ was. Inmiddels ben ik ‘hartstikke groot’ en is het eind november eindelijk zover! In totaal gaan we drie dagen en ben ik al volop aan het nadenken over wat ik in die drie dagen allemaal wil zien en doen! Een bezoekje aan Londen staat voor mij gelijk aan shoppen en daarom heb ik alvast gekeken welke winkels er in Londen zijn die we niet in Nederland hebben. Persoonlijk vind ik het zonde om allemaal winkels de bezoeken die we hier in Nederland ook gewoon hebben!

Londen is het nieuwe New York

Tijdens mijn zoektocht naar leuke winkels in Londen kwam ik erachter dat een aantal van mijn favoriete winkels uit New York ook gewoon in Londen zitten! Al die keren dat ik heb zitten staren naar de vliegprijzen naar New York had ik ook gewoon een goedkoop ticket naar Londen kunnen kopen. Goed om te weten in ieder geval! ;)

drie winkels in londen die we niet in nederland hebben

Victoria’s Secret

Jaaaa, Victoria’s Secret! Heeft dat nog toelichting nodig? ;) Twee jaar terug kocht ik mijn eerste items van Victoria’s Secret en ik was direct verkocht. Daarom kan ik ook niet wachten om weer een bezoekje te brengen aan deze lingerie heaven. Dit is de winkel die ik écht het allerliefst wil bezoeken als ik in Londen ben!
Victoria’s Secret heeft een winkel op Bond Street.

Selfridges

Zeker nu ik de serie gezien heb over de familie Selfridge lijkt het me zo leuk om eens bewust met dat verhaal in mijn achterhoofd het warenhuis te bekijken! Ik heb niet de verwachting dat er gelijkenissen te zien zijn, het warenhuis bestaat inmiddels natuurlijk al 106 jaar! Naast het Selfridges warenhuis wil ik ook graag een bezoekje brengen aan Harrods. Dat kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een bezoekje aan Londen!
Selfridges heeft een winkel op Oxford Street.

Anthropologie

Anthropologie is een prachtig merk dat zich focust op de vrouw. De winkel heeft een veelzijdig interieur- en modeaanbod maar is, laten we eerlijk zijn, wel een klein beetje aan de prijs. Toen ik in 2013 in New York was heb ik als aandenken een mooi kaarsje gekocht in een glazen potje dat nog steeds ongebrand een mooie plek heeft in de kast.
Anthropologie heeft een winkel op Regent Street en Oxford Street.

Stiekem wil ik ook naar winkels die we wél in Nederland hebben

Maar die zitten helaas allemaal in Amsterdam. Het is weer hoog tijd voor een aantal nieuwe broeken en aangezien ik deze maand geen tijd meer heb om op en neer te gaan naar Amsterdamse Denham winkel was ik helemaal door het dolle heen toen ik zag dat er een Denham in Londen zit! Ook wil ik graag een bezoekje brengen aan Abercrombie & Fitch en Brandy Melville! Genoeg te doen dus! ;)

Hebben jullie nog tips voor leuke winkels in Londen?