Drie nieuwe favorieten van de maand februari

Ken je dat gevoel? Dat je al weken of misschien zelfs maanden op zoek bent naar iets. Of eigenlijk al weet dat je het wilt kopen, maar toch nog even wacht totdat je écht honderd procent zeker weet dat je het wilt hebben? Dat was bij mij het geval met mijn drie nieuwe favoriete items! Na maandenlang zoeken vond ik de perfecte laarsjes, kwam ik per toeval Dextro Energy met colasmaak tegen en besloot ik een prachtig shirt van Scotch & Soda te kopen, dat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond.

Streepjes van Scotch & Soda

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe shirt van Scotch & Soda! Het liefst draag ik elke dag streepjes, maar mijn streepjes collectie is de afgelopen tijd een klein beetje gekrompen omdat ik altijd vrij snel gaatjes krijg in mijn shirts, zonde! Het moest dus een top worden van goede kwaliteit, lekker warm en hij moest natuurlijk mooi zitten! Het shirt stond al langere tijd op mijn wishlist, maar omdat ik mijn uiterste best doe om te sparen, is mijn wishlist aardig lang geworden.

Drie nieuwe favorieten!Toen ik op een vrijdagmiddag lekker op de fiets door Rotterdam aan het lanterfanten was, besloot ik om een bezoekje te brengen aan de Scotch & Soda. Toevallig hadden ze het shirt daar en kon ik het niet laten! Als je langere tijd iets op je wishlist hebt staan is het daarna extra leuk als je het ook daadwerkelijk koopt. Misschien dat ik dit shirt ook nog wel koop met blauwe streepjes. Can’t get enough stripes! ;)

Laarsjes van ELLE

Sinds ik over ben op steunzolen zit ik een klein beetje te stoeien met schoenen. Het valt me overigens nog allerminst mee, de steunzolen konden eenvoudig in al mijn schoenen; Behalve mijn mooie zwarte laarsjes. Nu waren die eigenlijk ook wel aan vervanging toe, maar dat terzijde. De zoektocht naar nieuwe zwarte laarsjes begon, maar zoals wel vaker het geval is wilde ik weer iets dat eigenlijk twee jaar geleden in de mode was.

Drie nieuwe favorieten!Uiteindelijk moest ik toch écht nieuwe laarsjes vinden, want ik woonde zo’n beetje in mijn Nike’s en een beetje afwisseling is toch leuk. Gelukkig vond ik online mooie zwarte laarsjes van ELLE, die op dit moment in de sale zijn! Ze zaten gelijk als pantoffels, iets wat ik eigenlijk niet had verwacht, aangezien ELLE zover ik weet eigenlijk geen écht schoenen merk is. Ik heb ze weken aaneensluitend gedragen, maar inmiddels komen mijn Nike’s ook wel weer eens tevoorschijn. Blij mee!

Dextro Energy met colasmaak

Woohoo, ik heb Dextro Energy met colasmaak gevonden! In Nederland zijn er, zover ik heb kunnen vinden, drie verschillende Dextro Energy smaken verkrijgbaar. Classic, Citroen en Tropical. Tijdens de eerste paar maanden met diabetes was ik tijdens mijn hypo’s groot fan van Dextro Energy met citroensmaak. Na een tijdje besloot ik tropical te proberen en met classic ben ik eigenlijk snel weer mee gestopt, die smaak heb ik eigenlijk nooit echt lekker gevonden. Maar als je keer op keer dezelfde citroensmaak proeft, begrijp je misschien dat het een keer gaat vervelen.

Drie nieuwe favorieten!Toen ik op een aantal Amerikaanse Instagram accounts Dextro Energy met colasmaak zag, heb ik zo’n beetje alle Nederlandse webwinkels afgezocht, maar helaas. Niet in Nederland verkrijgbaar. Ik hoor je overigens denken: “Je houdt toch helemaal niet van cola?” – Klopt! Maar dat is net zoiets als met paprika. Daar ben ik ook geen groot fan van, maar ik ben wel dol op paprikasoep. Zo ook met cola. Het drankje zelf is mwah, maar de ijsjes en andere producten met colasmaak zijn heerlijk! Tot mijn grote verbazing kwam ik op het Instagram account van een mede Rotterdamse opeens een foto tegen van Dextro Energy mét colasmaak! “Gekocht bij de Candyshop!” – Diezelfde week sprong ik op de fiets naar het Hoge Noorden en jahoor! Bingo!

Wat zijn jouw favorieten de laatste tijd?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Veerlez

  Ik zie de laatste tijd iedereen met streepshirts en nu wil ik dat ook weer. Helaas heb ik tijdens mijn Marie Kundo weggooispirit, 3 gestreepte shirts weg gedaan en nu heb ik er geen een meer :( Zonde! Die van Scotch & Soda is wel heel erg mooi!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Die streepjes t-shirt is zo tof, het is eens wat anders dan altijd zwarte streepjes :)

  Reageer...
 • Stella

  Jeeeei je streepjesshirt! Heb je die van Sissy Boy niet meer kunnen vinden? (Blijkbaar niet, of deze was gewoon nog leuker, hihi). Ik vind de kleur van de streepjes echt mooi, en heel vrolijk! Leuk voor de lente – als die een beetje op wil schieten. Dextro in cola smaak, mmm, dat lijkt me stiekem best heel lekker. Nu ga ik het maar niet kopen, want ik weet nog van vroeger dat ik dan dat hele ding in 1 keer opat, omdat ik het zo lekker vond. Not handy, no. (Wat een Engels jongens). Fijne dag vandaag lieve Laurie!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Neee helaas heb ik die niet meer kunnen vinden! :( Hahaha, als ik je weer zie mag je er eentje proeven! ;) x

   Reageer...
 • Anne

  Wat fijn dat je dextro met colasmaak hebt gevonden. Lijkt me inderdaad fijn om eens wat anders bij je te hebben in plaats van altijd maar dezelfde smaak in je mond. Ik kreeg er vroeger wel eens eentje van mijn oma als we heel ver gingen wandelen en ik na weet ik veel hoeveel kilometer helemaal kapot was. Of het écht meer energie gaf aan mij, weet ik niet, maar het idee deed in ieder geval al heel wat!
  Shirt ziet er erg leuk uit! Net zoals de laarsjes!

  Reageer...
 • Anna

  Jaaa, mooie laarsjes. Ha, inderdaad een perfecte afwisseling naast Nikes :). Grappig, ik woon juist in enkellaarsjes, ben me nu wat meer aan het richten op sneakers. Allebei mooi <3.

  Reageer...
 • Daphne

  Haha oh, ik snap je stukje over zwarte laarsjes precies! Ik was ook al tijden op zoek naar simpele zwarte laarsjes met zo’n gespje (en dat was inderdaad twee jaar gelden o-v-e-r-a-l en nu nergens meer te vinden) en ben ook nét pas geslaagd! Had deze nog niet eens gezien, maar ze zijn erg mooi!

  Reageer...
 • anneleen

  Ik vind je streepjesshirt zo leuk, die zou ik ook meteen willen meenemen! :)

  Reageer...
 • Liliane

  Ik draag eigenlijk nooit streepjes. Nooit. Waarom weet ik niet. Maar ik heb zo het gevoel dat mijn horizontale streepjes tijdperk eraan zit te komen. In de winkels word ik steeds vaker richting rekken met streepjes gezogen en als ik jouw nieuwe top zo zie dan denk ik jaaaaaa. (Maar wel in het blauw, kleine stapjes ;) )

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?