DIY; Mijn waterverf experiment

Geïnspireerd door de prachtige waterverf kunsten van Renate ben ik laatst naar de action gegaan om daar wat low budget waterverf spulletjes te kopen. Hoewel ik niet echt een ster ben in tekenen en ik waarschijnlijk om die reden ook niet goed zal zijn in waterverven leek het me toch leuk om het eens een middagje te proberen! Achteraf ben ik best tevreden over het resultaat! Ik ben dan wel geen natuurtalent, maar mijn waterverf experiment ziet er opzich wel leuk en vrolijk uit. Kijken jullie mee wat ik heb gemaakt?

Het was heel erg leuk om te doen! Ik voelde me weer even een klein meisje haha! Waterverven is fijn om te doen als je je hoofd even leeg wilt maken en wat mij betreft is waterverven een goede manier van ontspanning!

Mijn waterverf experimentMijn waterverf experimentMijn waterverf experimentMijn waterverf experiment

Hebben jullie ook wel eens geëxperimenteerd met waterverf?