Den Haag, Esprit Shoplog & Apple Store!

De accu van mijn iPhone 5 is nooit echt in goede conditie geweest. Als ik ga hardlopen moet ik er voor zorgen dat mijn iPhone vol is op moment van vertrek. Als ik dan 30-40 minuten later weer thuis kom is mijn accu leeg. Heb ik dan zoveel apps open staan waardoor die hele accu leeg getrokken wordt? Nee, alleen Nike Running & Spotify… Toen ik hoorde dat mijn iPhone 5 tot een groep behoort, waarvan Apple kosteloos de accu ging vervangen, omdat deze eigenlijk gewoon niet goed was, danste ik in het rond. Gelukkig heeft Nederland sinds kort een tweede Apple Store, namelijk in Den Haag.

Eenmaal aangekomen bij de Apple Store werd mijn iPhone 5 getest en bleek inderdaad dat de accu bijna aan zijn eind was. Ze gingen een nieuwe accu plaatsen, wat ongeveer twee uur zou duren. Er zou een hele kleine kans zijn op een complicatie tijdens de reparatie, maar in dat geval zou mijn iPhone opgestuurd worden naar Amsterdam en zou ik een leentoestel krijgen. Maar, dat komt zelden voor! Ik vond het prima en ging akkoord met de voorwaarden.

Den Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreDen Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreDen Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreWe gingen lunchen bij restaurant Deluca in de passage en ik bestelde een bacon en champignon uitsmijter. De passage is overigens echt prachtig! Omdat de reparatie twee uur ging duren besloten we om te gaan winkelen! Bij Esprit kocht ik een leuk shirtje, rokje en een fijne warme trui voor de winter! Ook zag ik nog een prachtige roze longsleeve, maar omdat ze die niet in mijn maat hadden heb ik die online besteld!

Den Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreDen Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreInmiddels was het twee uur later en was het tijd om mijn geliefde iPhone op te gaan halen. De Apple medewerker kwam naar ons toe en ik zag dat hij twee doosjes in zijn hand had. Allebei met mijn naam er op. Bad news. De reparatie was niet goed gegaan en mijn iPhone moest opgestuurd worden. Stom dat iets wat zelden voorkomt dan bij mij weer moet gebeuren, maar oke! Het toestel wat ik ter vervanging kreeg is ook gewoon een iPhone 5 dus het maakt niet zoveel uit! Over twee weken heb ik vast mijn eigen iPhone weer, inclusief werkende accu! Het is trouwens heel erg leuk om in Den Haag te winkelen, echt een aanrader! :) Na het tweede bezoekje bij de Apple Store gingen we nog even naar Dudok voor een verse muntthee, heerlijk!

Zijn jullie wel eens in Den Haag wezen winkelen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Oh, balen dat het nou net bij jou mis is gegaan! De telefoon van m’n vrouw ging vorige week kapot, ze kreeg ook een leentoestel en dat was er echt een uit het jaar nul :’) Zo stom vind ik dat!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Echt waar? Dat begrijp ik echt niet :’) Ze horen (vind ik) gewoon een zelfde leentoestel te geven! Had het ook vooraf wel gevraagd aan ze wat voor leentoestel het zou zijn. Maar gelukkig hebben ze in die Apple store alleen maar iPhones haha :P

   Reageer...
 • Laura

  Ik heb ook een mailtje gekregen van Apple, misschien ook eens laten testen! Die lunch ziet er goed uit trouwens.. Yum

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Was ook heerlijk! Ik had geen mailtje gehad hoor! :) Je kan zelf online je serienummer invullen en dan zie je gelijk of je accu vervangen kan worden of niet.

   Reageer...
 • Merdjelin

  Aaahh jeetje wat balen dat de reparatie niet goed was gegaan!! Wel fijn en goed dat je een leentelefoon krijgt! x

  Reageer...
 • Anneleen

  Rot dat de reparatie niet goed ging! Ik hoop dat je snel je eigen iPhone terug hebt. Dat rokje met gestreept T-shirtje staat je erg leuk!

  Reageer...
 • Tessa

  Wat een goddelijke lunch zeg! En wat staat dat shirtje je leuke, ik hou echt van streepjes!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Nathalie

  Wat balen van de slechte accu! Ik las ook over de terugroepactie, maar gelukkig heeft mijn iPhone 5 duidelijk een betere accu, deze gaat bijna altijd een dag mee! Balen dat je nu twee weken zonder je eigen iPhone moet doen.. Maar als het je probleem oplost is dat het vast waard!!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Je maakt altijd supertoffe foto’s!

  Reageer...
 • Benthe

  Wat fijn dat je nu in ieder geval een betere accu krijgt :)

  Reageer...
 • Angelina

  Oeh ik heb net de iPhone 5S nog geen problemen met de accu, maar hoop dat het ook niet gaat komen dan haha! Gelukkig kreeg je wel een nieuwe accu want een telefoon die zo snel leeg is, dat kan niet natuurlijk haha. ;-)
  En leuk outfitje!

  Reageer...
 • Ines

  Ik ben nog nooit in den haag geweest maar het ziet er mij een erg fijne stad uit!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?