Den Haag, Esprit Shoplog & Apple Store!

De accu van mijn iPhone 5 is nooit echt in goede conditie geweest. Als ik ga hardlopen moet ik er voor zorgen dat mijn iPhone vol is op moment van vertrek. Als ik dan 30-40 minuten later weer thuis kom is mijn accu leeg. Heb ik dan zoveel apps open staan waardoor die hele accu leeg getrokken wordt? Nee, alleen Nike Running & Spotify… Toen ik hoorde dat mijn iPhone 5 tot een groep behoort, waarvan Apple kosteloos de accu ging vervangen, omdat deze eigenlijk gewoon niet goed was, danste ik in het rond. Gelukkig heeft Nederland sinds kort een tweede Apple Store, namelijk in Den Haag.

Eenmaal aangekomen bij de Apple Store werd mijn iPhone 5 getest en bleek inderdaad dat de accu bijna aan zijn eind was. Ze gingen een nieuwe accu plaatsen, wat ongeveer twee uur zou duren. Er zou een hele kleine kans zijn op een complicatie tijdens de reparatie, maar in dat geval zou mijn iPhone opgestuurd worden naar Amsterdam en zou ik een leentoestel krijgen. Maar, dat komt zelden voor! Ik vond het prima en ging akkoord met de voorwaarden.

Den Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreDen Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreDen Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreWe gingen lunchen bij restaurant Deluca in de passage en ik bestelde een bacon en champignon uitsmijter. De passage is overigens echt prachtig! Omdat de reparatie twee uur ging duren besloten we om te gaan winkelen! Bij Esprit kocht ik een leuk shirtje, rokje en een fijne warme trui voor de winter! Ook zag ik nog een prachtige roze longsleeve, maar omdat ze die niet in mijn maat hadden heb ik die online besteld!

Den Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreDen Haag, Esprit Shoplog & Apple StoreInmiddels was het twee uur later en was het tijd om mijn geliefde iPhone op te gaan halen. De Apple medewerker kwam naar ons toe en ik zag dat hij twee doosjes in zijn hand had. Allebei met mijn naam er op. Bad news. De reparatie was niet goed gegaan en mijn iPhone moest opgestuurd worden. Stom dat iets wat zelden voorkomt dan bij mij weer moet gebeuren, maar oke! Het toestel wat ik ter vervanging kreeg is ook gewoon een iPhone 5 dus het maakt niet zoveel uit! Over twee weken heb ik vast mijn eigen iPhone weer, inclusief werkende accu! Het is trouwens heel erg leuk om in Den Haag te winkelen, echt een aanrader! :) Na het tweede bezoekje bij de Apple Store gingen we nog even naar Dudok voor een verse muntthee, heerlijk!

Zijn jullie wel eens in Den Haag wezen winkelen?