De Smalle Beurs; Mooie bedelarmband

In de afgelopen jaren heb ik mijn Pandora armbanden aardig gevuld met mooie bedels. Hoewel de armbanden prachtig zijn hebben ze wel als groot nadeel dat ze een beetje aan de prijs zijn. Nu vind ik dat zelf niet zo’n probleem, omdat ik het leuk vind om mijn collectie in de loop der jaren uit te breiden, maar als je in één keer een mooie gevulde armband wilt hebben heeft webwinkel de Smalle Beurs mooie alternatieven!

de Smalle Beurs mooie bedelarmbandde Smalle Beurs mooie bedelarmbandToen Thomas, eigenaar van de Smalle Beurs, mij benaderde voor een samenwerking was ik gelijk enthousiast! Ten eerste omdat ik Thomas al vele jaren ken en ik het leuk vind om eens een samenwerking op te zetten met een bekende, maar ook omdat het aanbod mooi is én omdat Thomas bereid was om een leuke kortingsactie op te zetten voor mijn lezers!

Naast de mooie armband zelf, zitten er natuurlijk ook bedels bij! Twaalf stuks om precies te zijn, op de foto zie je er elf, omdat ik een symmetrie probleempje heb, maar de bedel met het blauwe bloemetje zit er twee keer bij. Op het eerste oog zie je geen verschil tussen een echte Pandora armband en deze bedelarmband en dat terwijl er in de prijs wel een enorm verschil zit. De blauwe bedelarmband is normaal gesproken voor €10,- te koop bij de Smalle Beurs, maar speciaal voor jullie is die nu slechts €5,-! (exclusief verzendkosten) Een leuk cadeau om jezelf mee te verwennen, maar ook leuk om onder de kerstboom te leggen voor iemand anders!

de Smalle Beurs mooie bedelarmband

Tot en met 23 december is de armband met 50% korting te bestellen in de webwinkel van de Smalle Beurs, gebruik daarvoor actiecode: Tijgertjerawr

Hebben jullie al mooie cadeautjes gekocht voor kerst?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Wat een leuke armband zeg! Heb de website even bekeken en er staan nog wel meer leuke spulletjes op. :) Zelf draag ik eigenlijk nooit armbanden.

  Reageer...
 • Marion

  Oh hij is wel heel erg leuk. En blauw is ook echt mijn kleur. Ik draag weinig armbanden, maar misschien ga ik deze wel bestellen. Ik heb namelijk nog niks gekocht voor de Kerst!

  Reageer...
 • Cindy

  Oh wauw, deze moet ik onthouden, voor kerst. Erg leuke korting ook!

  Reageer...
 • monique

  Wat een leuke armband en toffe kortingsactie!

  Reageer...
 • Merdjelin

  Wauw wat een mooie armband. Ik heb ook ergens nog een pandora armband liggen, moet hem maar weer eens opzoeken! x
  ps: ik heb jouw hulp/mening hard nodig, lees op mijn blog waarom.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hi Marjolein, bedankt voor je reactie! De schaamteloze zelfpromotie mag je de volgende keer wel achterwege laten hoor, is niet zo nodig :)

   Reageer...
 • Deborah

  Wat een mooie armbanden!!
  Vooral de blauwe kleur.

  Reageer...
 • Donna Luisa

  Super leuke armbandjes!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?