De AH Hup Holland Hamsters brengen geluk!

Normaal gesproken vind ik voetbal een vreemde sport en interesseert het me allemaal niet zoveel. Maar met het WK is dat natuurlijk anders! Zodra er een EK of WK is verander ik in een echte Nederlands elftal fangirl en daar ben ik volgens mij niet de enige in!

Bij de Albert Heijn krijg je bij elke vijftien euro aan boodschappen een Hup Holland Hamster, jay! Gek genoeg denken alle caissières dat ik gegarandeerd nee antwoord op de vraag of ik WK Hamsters spaar, ze hebben in ieder geval met zijn allen besloten om het niet meer aan mij te vragen.. Mweh. Jammer genoeg heb ik ook weer niet het lef om te vragen om de fluffy hamsters, kom op zeg, volwassen meid. Maar stiekem vind ik ze wel schattig en heb ik ze daarom op de kast geplakt waar de tv op staat.

Van nature ben ik niet heel erg bijgelovig, maar met EK en WK dingetjes toch wel een beetje. Zo hadden we de eerste en tweede wedstrijd gewonnen en tijdens die wedstrijden hingen alle hamsters netjes op de kast. Maar na een tijdje vallen ze naar beneden (volgende keer betere plakkertjes gebruiken AH!) en dan plak ik ze er snel weer op. Zo had ik ook voordat de derde wedstrijd begon snel alle hamsters weer op de kast gehangen en tadaa, weer gewonnen. Natuurlijk weet ik dat het niks met de hamsters te maken heeft en dat het Nederlands elftal gewoon super goed bezig is, maar you never know ;) Benieuwd naar de wedstrijd van zondag! Heb er zin in!

De AH Hup Holland HamstersDe AH Hup Holland Hamsters

Zijn jullie ook zo bijgelovig met het WK? Waar gaan jullie de wedstrijd kijken zondag?