Dagje Amsterdam; Denham & Abercrombie

Afgelopen zaterdag stond volledig in het teken van een dagje Amsterdam! Het stond al langere tijd op de planning, aangezien ik weer eens een bezoekje wilde brengen aan een aantal winkels die, helaas, alleen maar in Amsterdam te vinden zijn, namelijk Denham, Brandy Melville en Abercrombie & Fitch! Het was een geslaagde en gezellige dag, hoewel mijn bankrekening daar iets anders over denkt! ;)

Dagje Amsterdam; Denham & Abercrombie

Dagje Amsterdam

Het was een druilerige zaterdag en samen met mijn vriend en paraplu wandelden we richting Rotterdam Centraal. Daar haalden we iets lekkers te eten en drinken bij de Starbucks, want dat konden we wel gebruiken tijdens de treinreis! Eenmaal in Amsterdam namen we de tram naar Leidseplein omdat het nog steeds hard regende. Vanaf daar zouden we dan terug lopen naar Amsterdam Centraal en konden we zo langs alle leuke winkels! Bij Brandy Melville zag ik niks leuks, in tegenstelling tot Abercrombie & Fitch waar ik het liefst de hele winkel in mijn rugzak had gepropt. Helaas stond er weer een enorme wachtrij bij de paskamers en hebben we daar een uur in de rij gestaan. Ja, echt, serieus, ik overdrijf niet! Die winkel is enorm en er waren slechts twee paskamers geopend. Voor ons niks nieuws, want tot nu toe hebben we na elk bezoekje aan Abercrombie gezegd dat we er nooit meer naartoe zouden gaan, maar elke keer lukt het me toch weer om op slag verliefd te worden op een jurkje die ik vervolgens moet passen.

Dagje Amsterdam; Denham & AbercrombieDagje Amsterdam; Denham & AbercrombieNa het Abercrombie avontuur wandelden we richting Denham, de hoofdreden van ons dagje Amsterdam. Ik heb namelijk altijd moeite gehad met het vinden van de juiste broeken en sinds ik drie jaar geleden voor het eerst een Denham broek kocht, wil ik niet meer anders. De broeken zijn misschien iets duurder, maar dan heb ik wel een broek die perfect aansluit en die ik met heel veel plezier draag. En toen was het opeens al zes uur en gingen de winkels dicht! Moet je nagaan, gaan we een dagje naar Amsterdam, bezoeken we vier winkels (we gingen ook nog naar IKKS) en is het alweer sluitingstijd!

Om mijn verjaardag nog een klein beetje te vieren gingen we uit eten bij Humphrey’s, waar we heerlijk gegeten hebben! Zoals ik in mijn vorige artikel al vertelde zijn we sinds kort autoloos en dat betekend dat we de trein als alternatief gebruiken. Omdat we een retourtje Rotterdam – Amsterdam iets te gortig vonden, hebben we een seizoenskaart aangeschaft waardoor we voor een leuk bedrag in elke seizoen een dagje weg kunnen! En omdat de prijs tussen een tweedeklas en eersteklas seizoenskaart hartstikke klein was, zaten we in een uitgestorven eersteklas, heerlijk!

Dagje Amsterdam; Denham & AbercrombieDagje Amsterdam; Denham & Abercrombie

Gekocht in Amsterdam

Bij Denham kocht ik mijn favoriete zwarte broek in het grijs en in het lichtblauw! Mijn favoriete model is de Sharp Skinny Fit. Omdat de maat per wassing een beetje kan verschillen heb ik in de winkel zeven verschillende wassingen aangehad en moest ik uiteindelijk toch echt een keuze maken! De grijze wassing vind ik erg mooi en is lekker makkelijk te combineren. De lichtblauwe wassing is perfect voor de zomer en heeft ook een aantal stoere accenten waardoor het een soort ‘ripped jeans’ is, maar niet al te heftig.

Dagje Amsterdam; Denham & AbercrombieBij Abercrombie & Fitch kocht ik een perfect bloemenjurkje waar ik helemaal verliefd op ben. Gek genoeg zitten die jurkjes altijd perfect en zijn ze niet al te kort, waardoor ik er in de zomer lekker mee rond kan huppelen. Ook kocht ik een aantal basics, namelijk een zwart, grijs en zwart/wit gestreept shirtje en een leuke minimalistische top met dunne schouderbandjes. Laat de zomer maar komen! :D

Dagje Amsterdam; Denham & Abercrombie

Gaan jullie ook wel eens een dagje naar Amsterdam?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Volgens mij ziet dat bloemenjurkje er heel leuk uit! Ik kom echt nooit in Amsterdam, hoewel ik er echt ook graag een dagje zou winkelen.. Maar hetzelfde zeg ik ook altijd over Rotterdam ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Anders gaan we samen een keer winkelen in Rotterdam! Krijg je een rondleiding! ;)

   Reageer...
 • Bente

  Oh Denham, echt een mooi merk vind ik dat! Dagjes Amsterdam komen bij mij zeker wel eens voor :) Ik hou van Amsterdam!

  Reageer...
 • Maaike

  Die broeken zien er heel fijn uit! En een uur in de rij gestaan boor een pashokje? Pfoe, gemotiveerd hahaha. Ik ben benieuwd naar hoe het jurkje je staat!

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Jaja ik ga zeker wel eens naar Amsterdam, hoef maar 30 minuten te treinen dus heerlijk makkelijk :D al vind ik Amsterdam wel altijd heel erg druk (A)

  Reageer...
 • Cindy

  Bijna 2 weken geleden was ik een dagje in Amsterdam en over 2 weken ga ik weer. Vorige keer ben ik met de auto gereden en nu heb ik nog een treinkaartje van de Albert Heijn, die ik daarvoor ga gebruiken. Scheelt ook weer in de kosten! Ik ben altijd wel helemaal kapot na een dagje Amsterdam, zoveel indrukken, mensen, geuren..

  Reageer...
 • Rianne

  Oeh ik ben laatst bij Humprey’s in Utrecht geweest, lekker eten hebben ze he! (ik had ook die carpaccio hihi)
  Je bloemenjurkje ziet er heel leuk uit!

  Reageer...
 • Dina

  Oooh wat leuk zeg, dat bloemenjurkje ziet er zo leuk uit! Tof dat jullie in Amsterdam waren. Wij gaan soms ook wel eens en ik vind het altijd iets speciaals hebben.

  Reageer...
 • Marloes

  Ik hou er echt heel erg van om een dagje naar Amsterdam te gaan. Het enige wat ik wel vervelend vind, is dat er in veel winkels mensen werken die geen Nederlands verstaan en spreken. Verder kun je er goed shoppen! Ik bezoek standaard de Urban Outfitters als ik in Amsterdam ben, haha :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Toen ik daar langs liep waren de winkels al dicht! Baalde enorm haha!

   Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wat een mooie broeken ♥

  Reageer...
 • Jael

  Oh wat gezellig! Mooie broeken! Ik woon in R’dam maar werk sinds kort in A’dam. Wonderlijk genoeg ben ik nog geen enkele keer gaan shoppen, en dat terwijl ik gevaarlijk dichtbij de Forever 21 werk haha ;-)

  Reageer...
 • Sabrina

  Die broeken klinken echt ideaal zeg! Moet ik misschien ook maar eens gaan proberen :) Dank je voor de tip <3

  Reageer...
 • Anneleen

  Ziet er een gezellig dagje uit! Je hebt leuke spulletjes gekocht!

  Reageer...
 • Winkels in Amsterdam die we in Rotterdam niet hebben - Wish Flower

  […] gebruiken. Waarom ik dan helemaal naar Amsterdam ga voor een spijkerbroek? Dat is vrij simpel! Zoals ik eerder al eens vertelde heb ik jarenlang moeite gehad met het vinden van dé perfecte spijkerbroek. Deze vond ik […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?