Castlefest; De mooie wereld van fantasy

Afgelopen zondag heb ik een bezoekje gebracht aan het Castlefest festival! Elk jaar wordt dit festival gehouden in de prachtige tuinen van de Keukenhof in Lisse. Net zoals de Elf Fantasy Fair en de Midwinter Fair is het een festival gericht op fantasy en zijn er allemaal leuke kraampjes met fantasy spulletjes en middeleeuws eten. Tijdens mijn puberjaren was ik regelmatig op dit soort festivals te vinden. Inmiddels ben ik deze fase wel weer voorbij en houd ik me niet meer zoveel bezig met fantasy. Toch blijft een bezoekje aan Castlefest elk jaar nog wel leuk! Zeker als het zulk lekker weer is zoals afgelopen zondag!

De sfeer is heel erg fijn omdat iedereen gewoon zijn eigen ding doet zonder te oordelen. Zo zijn er allemaal mensen verkleed en kom je orks, tovenaars, elfjes, feeën, trollen en nog vele andere fantasy karakters tegen. De bezoekers van Castlefest genieten van de muziek, de LARP toernooien en gemeenschappelijke interesse. Ook als je niet heel erg bekend bent met fantasy is het leuk om eens een bezoekje te brengen! Het is net alsof je even in een andere wereld ben met leuke kraampjes en fantasy wezens overal om je heen!

Castlefest foto’s!

Het was heerlijk weer afgelopen zondag, maar dat mag ook wel rond deze tijd van het jaar! ;) We hebben gezellig rondgewandeld, kraampjes bekeken met allemaal mooie handgemaakte spulletjes, patatjes gegeten en heerlijk in het gras gelegen. Als je een keer zin hebt in een dagje weg is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan het Castlefest festival. Het is fijn om er gewoon even tussenuit te zijn in de prachtige tuinen van de keukenhof en te genieten van de gezelligheid!

De wereld van fantasy castlefestDe wereld van fantasy castlefestDe wereld van fantasy castlefestDe wereld van fantasy castlefest

Zijn jullie wel eens naar het Castlefest festival geweest?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marloes

  Nog nooit van gehoord, maar ziet er leuk uit!

  Reageer...
 • Bente

  Ik ben er nog nooit geweest maar ik kan me voorstellen dat dit erg leuk kan zijn. (Ik moest wel even gniffelen bij het middeleeuwse voedsel, en dan een foto van een zak patat ;))

  Reageer...
 • Maaike

  Jaaa, ik ben er een behoorlijk aantal keren geweest! Alleen valt het vaak wanneer ik op vakantie ben :( zoals dit jaar!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Zonde! Wel leuk dat je er zo vaak naar toe gaat! Misschien dat je volgend jaar weer kan gaan! :D

   Reageer...
 • Denise

  Oh wat een gave foto’s! Dit lijkt me echt gezellig, ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord <3

  Reageer...
 • Suzanne

  Ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er inderdaad heel erg gezellig uit!

  Reageer...
 • Kelly

  Leuke foto’s!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Ziet er enorm gezellig uit! Leuke foto’s!

  Reageer...
 • Claudia

  Wat een leuke sfeerfoto’s! Ik ben nog nooit op Castlefest geweest, maar als ik deze foto’s en de foto’s van vrienden in hun kostuum op Facebook zie, maakt het me toch wel nieuwsgierig!

  Reageer...
 • Lisa

  Ik ben ooit eens naar Elf Fantasy Fair geweest. Vond ik toen erg leuk!

  Reageer...
 • Elisa

  Ik ben daar ook paar jaar geleden geweest, is zo mooi om mee te maken :)

  Reageer...
 • Tisha

  Ik ben er nog nooit geweest en had er tot 2 weken geleden ook nog nooit van gehoord, maar één van mijn ‘saboteur’-vriendjes heeft er geholpen met opzetten!
  Het klinkt wel leuk, en ik hoop er ooit nog een keer heen te gaan!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?