Burrito’s van Season with Love

We kennen het probleem allemaal wel denk ik. Je loopt naar de supermarkt om boodschappen te doen, maar eigenlijk heb je geen idee wat je wilt gaan eten die avond. Als je dat probleem regelmatig hebt, raad ik je aan om de blog van Mirne te gaan volgen! Zo had ik laatst geen idee wat ik moest gaan maken die avond, keek ik even op Season with Love en zag ik een recept voor overheerlijke burrito’s! Op de blog van Mirne zijn hele fijne recepten te vinden, geen mega ingewikkelde gerechten, maar gewoon recepten voor dagelijks gebruik.

Omdat ik zelf niet heel veel veranderd heb aan het recept, verwijs ik jullie naar het recept op Season with Love. Het enige wat ik anders heb gedaan is dat ik de wraps gewoon gekocht heb en niet zelf heb gemaakt. Op de foto zien de burrito’s er misschien niet heel smakelijk uit, maar dat waren ze wel! De hoeveelheid kaas was misschien een beetje too much, maar kaas is lekker, dus dat mag!

Burrito's van Season with loveBurrito's van Season with loveBurrito's van Season with love

Eten jullie wel eens burrito’s?