70 Groene smoothies van Marjolijn; Gezond!

Het boek: 70 groene smoothies van Marjolijn van der Velde is prachtig boek! Niet zomaar een receptenboek dat je soms eens raadpleegt voor een smoothie, maar een boek wat je écht wilt lezen of even wilt doorbladeren voor inspiratie. Naast de duidelijke recepten wordt het boek versterkt door de mooi gedetailleerde fotografie. Het boek bevat maarliefst 177 pagina’s, waarvan 88 pagina’s met recepten.

70 Groene smoothies

Je kan een recept uitkiezen en deze vervolgens gewoon maken, maar het is natuurlijk veel leuker om eerst wat meer informatie de krijgen over groene smoothies in het algemeen! Waarom is het eigenlijk om een groene smoothie te maken en hoe maak je de lekkerste groene smoothie? Dit zijn twee basisvragen waar Marjolijn in haar boek mee begint. Vervolgens volgen er een hele hoop tips met de nodige achtergrondinformatoe! Wanneer kan je een groene smoothie het beste drinken? Hoe zorg je voor variatie en hoe kan je gezonde vitamines binnenkrijgen zonder er een vermogen aan uit te geven?

70 Groene smoothies van Marjolijn; Gezond!70 Groene smoothies van Marjolijn; Gezond!Het boek bevat eigenlijk alle informatie die je wilt weten als je groene smoothies wilt maken. Na al deze nuttige en leuke informatie is het tijd voor de recepten! Omdat je een groene smoothie niet zomaar drinkt en dit iets is waar je in moet groeien zijn er recepten voor groentjes, beginners, medium drinkers, gevorderden en actievelingen! Benieuwd naar de 70 groene smoothies? Om toch een klein beetje idee te geven van de recepten bij deze een voorbeeld! Zoet Groentje, met snijbiet, bananen, pruimen, kaneel en bijenpollen. Bij deze smoothie zie je dat er veel groente gebruikt wordt, maar toch ook de nodige ingrediënten zijn toegevoegd om de groentesmaak te verbloemen. Dit is dan ook een smoothie voor een ‘groentje’. Zo zijn er nog veel meer recepten!

70 Groene smoothies van Marjolijn; Gezond!Mocht je op zoek zijn naar een leuk en informatief boek over smoothies, is dit een echte aanrader! Het boek 70 groene smoothies van Marjolijn van der Velde is te koop bij de plaatselijke boekhandel maar ook via de website van bol.com.

70 Groene smoothies van Marjolijn; Gezond!

Staat het boek 70 groene smoothies al op jullie verlanglijstje? ;)

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Felicia Rodrigues dos Santos

  Wat lijkt me dit een ontzettend leuk boek! Ik ga deze week een blender kopen, uiteraard om ook groene smoothies te maken. Dit boek kan heel goed van pas komen. En wat heb je een leuke site, fijn om weer een nieuwe, leuke schrijfstijl ontdekt te hebben :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dan is dit zeker een aanrader! Leuk dat je ook groene smoothies wilt gaan maken en bedankt voor je complumenten! :)

   Reageer...
 • Marjolein - Beautylein.nl

  Oeh, wat lijkt me dit een geweldig boek! Bedankt voor de tip :D

  Reageer...
 • Nina

  Ik maak super vaak smoothies maar nooit via recept. ik gooi altijd maar gewoon wat bij elkaar haha!

  Reageer...
 • Svenja

  Lijkt me een perfect boek om weer wat nieuwe smoothie inspiratie op te doen <3

  Reageer...
 • Yvonne

  Wat ziet dat boek er zo op het oog al mooi uit zeg. Ik ben nog niet zo bekend met groene smoothies maar ik zou dit boek best eens willen inzien voor wat inspiratie.

  Reageer...
 • Suzanne

  Dit boek staat nog op mijn wensenlijstje. Ik wil hem super graag hebben!

  Reageer...
 • Cindy

  Wat een leuk boek! Ik heb wel een boek over smoothies van Xenos, maar die is lang niet zo uitgebreid als dat boek!

  Reageer...
 • De afslankswitch; In 30 dagen slank & energiek - Wish Flower

  […] jaar schreef ik een artikel over het eerste boek van Marjolijn van der Velde, 70 groene smoothies. Dit boek heb ik regelmatig gebruikt ter inspiratie om met mijn slowjuicer lekkere groene smoothies […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?