Mijn Body & Fit Shop aankopen!

Sorry voor de iets minder mooie foto’s, het licht zat niet zo mee, mweh. Vorige week kreeg ik mijn bestelling van de Body & Fit shop binnen! Normaal gesproken bestel ik mijn supplementen en dergelijke bij bodystore.nl maar omdat ik in mijn omgeving zoveel goede verhalen hoor over de Body & Fit Shop besloot ik deze keer daar eens de bestellen.

Ik kocht vooral veel eiwitrijke producten om zo het spierherstel een handje te helpen. Zoals bijvoorbeeld de perfection bar met 20.5 gram eiwit per eiwitreep! Omdat ik na het sporten vaak nog even ga zwemmen en mijn lichaam dan schreeuwt om eten en eiwitten leken deze eiwitbars mij super handig! De perfection bar is er in de smaken banaan, chocolade, witte chocolade, kokosnoot en aardbei. Omdat ik niet zo’n fan ben van al die smaken besloot ik om de aardbei variant te bestellen! Ik weet niet precies waarom, maar ik had een goed gevulde muesli reep of iets dergelijks verwacht. Toen ik de reep zag was het dus een kleine teleurstelling. Het is erg machtig en ik vind het helaas niet lekker. Super jammer! Mocht iemand interesse hebben in het overnemen of overkopen van deze repen, stuur me dan even een berichtje, je bent van harte welkom! ;)

body-en-fit-3body-en-fit-4body-en-fit-5body-en-fit-1

body-en-fit-2Whey Perfection! Mijn Whey Isolate van bodystore.nl is bijna op dus het was tijd om een nieuwe voorraad aan te schaffen! Tot mijn grote verbazing heeft de Body & Fit Shop maar liefst zeventien smaken! Ik vond het een een moeilijke keuze, straks kies je een smaak die niet lekker blijkt te zijn en dan is het toch ook weer zonde. Daarom besloot ik een variety pack te bestellen met twaalf smaken Whey Perfection! Zo kan ik testen welke smaak ik lekker vind en welke niet en dan weet ik zeker dat ik straks de goede smaak bestel, super handig!

Bij mijn bestelling kreeg ik een gratis shake beker waar ik echt super blij mee ben en nog een Whey Perfection test verpakking. De shake beker is echt heel erg fijn, hij lekt niet en sluit nog steeds goed af terwijl die al een aantal keer in de vaatwasser is geweest.

Hebben jullie ook wel eens iets bij de Body & Fit Shop besteld?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Manon

  Klinkt goed. Alleen over die gojibessen is nu heel veel slechte nieuws over.

  Reageer...
 • rachel

  Die goji bessen vind ik in het begin echt niet te pruimen haha ik heb zelf kokosvet gekocht waar je mee kan koken, goed voor maskers, voor je haar en nog voor veel meer dingen goed is. Ook chiazaad, lijnzaad en hennepzaad heb ik er besteld. liefs x

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Als je goji bessen door je ontbijt doet proef je er bijna niks van haha! Fijn he dat ze zoveel superfoods hebben!

   Reageer...
 • Tessa

  Ik hoor er ook heel veel goede dingen over en ik zie heel vaak foto’s op instagram van al die repen mmm!

  Reageer...
 • Cindy

  Die repen doen mij denken aan een eiwit-dieet wat ik heb gedaan, met van die shakes en repen. Echt niet lekker waren die toen haha. Maar dat is verleden tijd voor mij. Goji-bessen heb ik ook nog staan, ik doe er niets mee.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Fijn dat dat verleden tijd is! Je kan ze ergens doorheen doen? Zo los vind ik ze ook niet lekker maar in combinatie met is het wel oke!

   Reageer...
 • Karlijn

  Wat jammer van de repen, de verpakking ziet er wel heel mooi uit :)
  Ik heb er nog nooit iets besteld, maar ik gebruik geen supplementen en sport niet zo veel ;)
  Fijne dag!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Zeker zonde, had me er toch wel een soort op verheugd (wat al best wel raar is haha) was zo teleurgesteld! Hou gewoon niet van zulke machtige repen, bwegh! Dankjewel Karlijn, jij ook een fijne dag!

   Reageer...
 • Suzanne

  Ik ga de volgende keer denk ik ook maar voor de verschillende smaken, ik ben mijn smaak nu wel zat haha!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Welke smaak heb jij? Tot nu toe heb ik 5/6 smaken geprobeerd en vind ik eigenlijk alleen de aardbeien smaak wel oke. Het wordt allemaal zo snel chemisch!

   Reageer...
 • Aurelie

  Ik heb al heel veel goede dingen gehoord over Body & Fit Shop. Jammer dat de aardbeienreep wat tegenviel.

  Reageer...
 • Inge

  Het enige wat ik van al deze spullen écht vies vind is die pindapasta… Goji bessen gooi ik ook altijd door mijn ontbijt! X

  Reageer...
 • BeautyinsideandoutNL

  Leuk artikel! Mijn proteïnepoeder is op en ik wil ook graag zo’n roze shakebeker, dus ook maar even bestellen;) Sportrepen vond ik eerst ook smerig en veel te machtig, maar ik ben nu wel redelijk gewend aan de smaak van dat soort repen en eet ze nu soms zelfs terwijl ik niet eens gesport heb..oeps!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Echt waar?! Misschien moet ik het dan toch gewoon proberen.. Dat je er inderdaad aan kan wennen. De shakebeker is heel fijn! Gebruik hem super vaak en blijft goed afsluiten!

   Reageer...
 • july

  Ik bestel altijd bij body en fit, ben een groot fan! Ze hebben echt alles en leveren snel.
  Eiwit repen zijn eigenlijk altijd zo van binnen omdat muesli veel koolhydraten bevat en dat is dan fijner om voor van je workout te nemen. Body en fit heeft ze overigens wel met muesli, ik vond die wel lekker ook.
  X

  Reageer...
 • july

  De noten pasta is ook erg lekker trouwens!

  Reageer...
 • Linda

  Leuk om te zien en ze hebben er echt veel fijne healthy dingen! Leuk die beker ook als extraatje :-)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?