Studio Circus Kaarten; Bezoekje Loods 5

Gisteren was ik gezellig met mijn mama een dagje op pad! In de ochtend gingen we naar de nieuwe Gooische Vrouwen film bij Pathe de Kuip in Rotterdam. Als je overigens een keer naar een luxe bioscoop wilt, is die locatie echt een aanrader, de stoelen zijn super groot en je hebt enorm veel beenruimte, wat misschien nog wel fijner zit dan de bank thuis! ;) De film was erg leuk en grappig, zoals we gewend zijn van de Gooische Vrouwen serie. Na het bezoekje aan de bioscoop reden we door naar Manhattan Style en Loods 5!

Bezoekje Loods 5 Studio Circus KaartenBezoekje Loods 5 Studio Circus KaartenOns doel was om leuke kerstspulletjes te scoren tijdens de sale en toen we bij Manhattan Style naar binnen liepen werden we overspoeld door kerstspulletjes. Ze weten wel hoe ze daar een echt kerstsfeer moeten neerzetten! Vervolgens gingen we richting Loods 5, want daar hadden we eigenlijk de hoogste verwachtingen van! Het viel me op dat de collectie bij Loods 5 niet vaak varieert. In het afgelopen jaar ben ik denk ik 3-4 keer bij Loods 5 geweest en eigenlijk is de collectie tot nu toe elke keer wel hetzelfde. Misschien voortaan maar 1 keer per jaar gaan! ;)

Bezoekje Loods 5 Studio Circus KaartenBezoekje Loods 5 Studio Circus KaartenIk zag mooie kussentjes voor op de bank, waar we er eigenlijk al genoeg van hebben en deze mooie tijger spulletjes! Uiteindelijk heb ik van beide niks gekocht, in de maand december geef ik altijd al genoeg geld uit. Tot onze grote verbazing heeft Loods 5 helemaal geen kerstafdeling! :( Super jammer, want design + kerst is natuurlijk een geweldige combinatie, maar helaas! Hier en daar waren wel wat kerstspulletjes te vinden, maar niet a la Manhattan Style of bijvoorbeeld een Intratuin. Gemiste kans!

Kaarten van Studio Circus!

Richting de uitgang kwam ik onderstaande schattige Studio Circus kaarten tegen, ze hadden er een groot aantal met allemaal schattige opschriften. Zowel op A6 (ansichtkaart) en A4 formaat, ook erg leuk voor aan de muur. Online kan ik, gek genoeg, niks vinden over Studio Circus. De enige webshop die de Studio Circus kaarten verkoopt is de HippeKidsKamer webshop. Het is natuurlijk ook wel leuk voor een kinderkamer, maar ook gewoon voor in de woonkamer! Ik kocht de kerstkaart (eerste afbeelding) en de ‘Ik vind je lief’ kaart met de koe en de giraffe!

Bezoekje Loods 5 Studio Circus KaartenBezoekje Loods 5 Studio Circus Kaarten

Zijn jullie deze Studio Circus kaarten wel eens tegengekomen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Nienke

  Jammer dat er geen kerstafdeling was. Die zijn altijd juist zo leuk! Loods 5 staat ook nog hoog op mijn lijstje. Ben er nog nooit geweest, maar ik ben benieuwd :)

  Reageer...
 • overthuis

  Leuke kaarten! Wij zijn ons huis aan het inrichten, dus ik kom er regelmatig. Volgende week hopen we onze nieuwe stoel op te halen!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Gaaf! Lijkt me heerlijk om je huis in te richten met al die mooie spulletjes!

   Reageer...
 • Elisa

  Oh wat leuk, ik ben nog nooit bij loods 5 geweest en eerlijk gezegd staat dit ook niet op de planning voor de toekomst. Nu wel super leuk om toch een indruk ervan te hebben gehad door jouw foto’s :)

  Reageer...
 • Dina

  Ik zie altijd zo veel over Loods 5 EN IK KEN HET HELEMAAL NIET. Die kaartjes van Studio Circus zijn echt schattig.

  Reageer...
 • Anneleen

  Oh wat een leuke kaarten! Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n poster gekocht, ik kijk meestal rond op pinterest en print er daar van af ;)

  Reageer...
 • Cindy

  Jammer dat er geen kerstshow was. Ik ben nog nooit bij Loods5 geweest, maar wil er wel een keer heen nu we een huis hebben gekocht!

  Reageer...
 • monique

  Oh! Ik kende die kaarten niet maar wat zijn ze onwijs schattig! Fantastisch om in te lijsten ook!

  Reageer...
 • Stella

  Ahhhh koetsjie die kaarten zijn echt te cute! Echt heel leuk. Loods5 lijkt me echt zo’n leuke winkel, ik ben er nog nooit geweest! Liefs!

  Reageer...
 • Pauline

  Ik ben zelf nooit in Loods 5 geweest, maar ik ben wel erg benieuwd. En super lieve kaarten zeg! Heel schattig.

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • Kim

  Wat schattig die kaartjes!

  Reageer...
 • Wendy

  Ik woon ontzettend dicht bij de Loods 5 in Sliedrecht. 10 minuten rijden en ik ben er. Ik ben er in het begin een paar keer geweest, maar nu al jaren niet meer. Het was gewoon niet mijn ding destijds en ik baalde dat de IKEA (die daar eerst zat) weg was. Misschien moet ik toch maar weer eens gaan kijken. Smaken veranderen en wie weet vind ik het nu wel leuk.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ik denk het wel! Zeker als je er een tijdje niet bent geweest! :)

   Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wat een prachtige winkel!

  Reageer...
 • Saskia | Former Parades

  Superleuke kaartjes! Ik heb ze nog nooit gezien, hoewel ik best wel eens bij de Loods 5 kom haha. Ik vind het een fantastische winkel! Je hebt wel gelijk over de weinig veranderende collectie. Qua meubels e.d. zie ik bijna nooit wat nieuws, maar van kleine dingetjes ontdek ik daarentegen wel weer vaak nieuwe dingen! Ik ben overigens ook gek op de vintage afdeling in Sliedrecht!!

  Reageer...
 • marjon

  nee nog nooit gezien! maar jeetje wat zijn die sch-a-tt-igggg!! Ik wil ze echt meteen gaan kopen!

  Reageer...
 • Kiss & Make-up

  Awww, wat een schattige kaartjes zeg <3

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?