Bazar Rotterdam; Gezellig & kleurrijk restaurant

Hoewel ik er niet super vaak kom, is Bazar Rotterdam één van mijn favoriete hotspots in Rotterdam. Naast een restaurant is het ook nog eens een hotel, dus mocht je ooit eens een weekendje op bezoek zijn in Rotterdam kan je er nog blijven slapen ook! Bazar Rotterdam zit sinds december 1997 in de Witte de Withstraat, een populaire straat in Rotterdam met gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Aan de buitenkant is al te zien dat het een sfeervol en kleurrijk restaurant is! In de zomer hebben ze ook een terras en kan je buiten lekker van je maaltijd genieten in de zon.

Bazar Rotterdam; Gezellig & kleurrijk restaurantrotterdam-bazar-2

Waarom Bazar Rotterdam een leuke hotspot is

De main reason waarom ik zo dol ben op Bazar is de heerlijke verse muntthee. Lekker met een beetje suiker en honing, echt dé specialiteit van Bazar! Ook hebben ze heerlijk eten, wat voornamelijk gerechten zijn afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Je kan hier de menukaart bekijken. Als ik een bezoekje breng aan Bazar Rotterdam is het meestal rond lunchtijd en bestel ik de overheerlijke pita suçuk met hollandse kaas uit de oven, zo lekker! Het is een beetje pittig en heeft een hele bijzondere smaak.

Naast de vestiging in Rotterdam hebben ze ook nog een vestiging in Amsterdam. Als je eens in de buurt bent is het zeker een aanrader om eens naar binnen te gaan en een kopje muntthee te bestellen. Het is dat ik erg dicht in de buurt van Bazar Rotterdam woon, anders was ik er zeker een paar nachtjes gaan slapen! ;)

Bazar is gevestigd in Rotterdam & Amsterdam
Witte de Withstraat 16, 3012 BP ROTTERDAM
Albert Cuypstraat 182, 1073 BL AMSTERDAM

Bazar Rotterdam; Gezellig & kleurrijk restaurant

Pita suçuk & Hollandse kaas uit de oven

Bazar Rotterdam; Gezellig & kleurrijk restaurant

Zijn jullie wel eens bij Bazar Rotterdam geweest?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Suzanne

  Nog nooit geweest, maar het ziet er super uit!

  Reageer...
 • Dionne

  Hier wil ik graag nog een keertje naar toe!

  Reageer...
 • Karlijn

  Jaaaa, Bazar is leuk! Afgelopen oktober heb ik er een nachtje geslapen en het is zo leuk! Het eten is echt heerlijk en het ontbijt gewoon goddelijk :) Ik heb meteen zin om er heen te gaan. X

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat leuk! Heb er zelf nog nooit geslapen, woon er naast haha! Is het hotel net zo fijn als het restaurant?

   Reageer...
 • Michelle

  Jaaa die muntthee is heerlijk, hebben we al gezellig twee keer samen van genoten ^_^ Snel weer een keertje doen!!

  Reageer...
 • Kimberley

  Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het ziet er heel gezellig en lekker uit! Pita sucuk, laat mijn vriend het maar niet zien, dan zit ik er vanavond nog, haha.

  Reageer...
 • Josanne

  Leukk!

  Reageer...
 • Anouk

  Ik ben bijna elke dag in Rotterdam maar dit heb ik nog nooit gezien. Ziet er erg leuk uit, dus binnenkort moet ik maar eens een kijkje nemen daar.

  Reageer...
 • Christa

  wauw! Het ziet er echt super cool uit!! :)

  Reageer...
 • Anouk

  Oeh, dit ziet er heel mooi uit :) Ik kom eigenlijk nooit in Rotterdam, maar de eerst volgende keer dat ik er ben ga ik hier naar toe! Pita suçuk & Hollandse kaas uit de oven lijkt me ook heerlijk :) xo

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Hé, leuk, ik zou hier normaal ooit eens logeren, maar door mijn gezondheid ging dat uiteindelijk niet door, zo jammer!

  Reageer...
 • Onze tiendaagse vakantie naar Marrakech - Wish Flower

  […] een duizend-en-één-nacht wereld verwacht, met kleurrijke lampjes, zoals je bijvoorbeeld ziet bij restaurant Bazar. Marrakech was veel, maar niet dat. Zoals ik eerder al vertelde heb ik het ervaren als een compleet […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?