Auping; Slapen onder een warm zonnetje

Toen de dagen nog kort en koud waren kreeg ik een mailtje van Auping, met de vraag of ik interesse had in een prachtig nieuw dekbedovertrek. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Na rond gekeken te hebben op de website van Auping en overleg met het vriendje hadden we een prachtig exemplaar gevonden. Met op dat moment gebrek aan zon, besloot ik de zon zelf maar in huis te halen met het fragment dekbedovertrek.

Over Auping

Auping is al 125 jaar de grootste beddenproducent van Nederland en de producten zijn inmiddels wereldwijd verkrijgbaar. Het aanbod van Auping bestaat uit bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en bedtextiel. De visie die ze hanteren is “Auping nights, better days” en dit zie je terug in de kwaliteit en het comfort van de producten.

Auping; Slapen onder een warm zonnetje

Fragment Dekbedovertrek

Zoals ik in mijn vorige artikel vertelde en inmiddels ook te zien is in de sidebar, heb ik tegenwoordig iets met okergeel. Daardoor viel mijn aandacht gelijk op het Fragment dekbedovertrek. Ook werd ik gelijk enthousiast door de mooie geometrische vormen! De kleine tropische kussentjes heb ik een tijd geleden gekocht bij de Ikea. Hoewel ik de kussens al eerder had dan het dekbedovertrek vind ik dat ze goed te combineren zijn!

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen satijn en dat betekent dat het super zacht en zelfs een klein beetje glanzend is! Het enige nadeel van de stof vind ik dat het heel erg kreukt. Toen het dekbedovertrek uit de droger kwam heb ik een dappere poging gewaagd om het te strijken, maar dat was een eenmalige actie. Naast dat het met zo’n enorme oppervlakte (240×220) heel erg lastig is, kost het ook enorm veel tijd. Dan maar een beetje gekreukt. Als ik slaap zie ik dat toch niet! ;)

Auping; Slapen onder een warm zonnetjeInmiddels is ons bedje bedekt met een hoeslaken, dekbedovertrek en kussens van Auping. Als het aan mij ligt wordt ons volgende bed ook van Auping, dan is de hele familie compleet! De kwaliteit is goed, maar de producten zijn vooral erg comfortabel. Het is elke avond een feestje om weer te gaan slapen en het is nog fijner om de volgende dag wakker te worden in een okergeel zonnetje. Bedankt Auping! We zijn er heel erg blij mee!

Auping; Slapen onder een warm zonnetje

Wat voor een dekbedovertrek hebben jullie?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Renske

  Wat een gezellig dekbed! Heel vrolijk ook met die leuke kussentjes erbij. Slapen wordt zo een nog groter feestje, haha.

  Reageer...
 • Alyssa

  Ik heb een overtrek met allemaal felgekleurde roze orchideeën. Heel kleurrijk! Deze vind ik ook heel mooi, ik hou van geel. De kleur werkt op je vrolijkheid en daar hou ik van :-D

  Reageer...
 • Stella

  Oooooh wat een mooi kleurtje. Echt verrie prittie. En wat een mooie foto van jou en je beertje. Cute. De kussentjes passen er echt heel leuk bij. Sowieso vind ik jullie hele huisje leuk met al die fijne, blije kleurtjes. Ik ben fan. Liefs!

  Reageer...
 • Anna Franciscus

  Ik heb eigenlijk geen idee wat voor deken we hebben, hij was er al toen ik in huis kwam.

  Reageer...
 • Dina

  Wat een leuke!

  Reageer...
 • Karlijn

  Oeh ik snap dat je daar geen nee tegen zegt! Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo van de geel, maar dit overtrek is echt tof! Ik denk dat ik binnenkort ook iets geels in huis ga hebben :) Mijn aller lievelings overtrek is nog steeds mijn Takkie, maar afwisselen kan geen kwaad toch? ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha, dan is het weer extra leuk als je je lievelingsovertrek kan gebruiken! ;)

   Reageer...
 • Nicky

  Ik strijk mijn beddengoed ook niet. Want inderdaad: je slaapt erin. Dat scheelt enorm veel tijd en frustraties! Ik ben blij dat je zo enthousiast bent met je nieuwe bedovertrek.

  Reageer...
 • Liliane

  ohhh, die kussentjes! Zo leuk!
  Ik ontving ook een hoes van Auping en ik zal je verklappen, ik heb dus mijn dekbed staan strijken terwijl het al op bed lag voor de foto’s :’D Vreemdste wat ik ooit gedaan heb voor een blogpost ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahaha dat lijkt me wel lastig. Bij mij zat het dekbedovertrek er ook al op toen ik zag dat die echt even gestreken moest worden :P

   Reageer...
 • Linda

  Wat een vrolijk dekbed! Okergeel vind ik ook een erg leuk kleurtje! Heel knap trouwens dat je zo’n leuk artikel kunt maken over een dekbed, haha! ;-)

  Reageer...
 • Marjolein

  Wat een mooi dekbedovertrek is dit! Waarschijnlijk kun je ook wel voelen/zien dat de kwaliteit goed is. Ik heb een dekbedovertrek van Pip Studio, die ik ook echt zo mooi vind.

  Reageer...
 • Anouk

  Wat een mooi dekbedovertrek! Fel kleurtje, leuk!

  Ik heb een satijnen dekbedovertrek van, ik geloof.., Essence. Heerlijk! Ik hou van een lekker zacht deken :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?