Auping; Slapen onder een warm zonnetje

Toen de dagen nog kort en koud waren kreeg ik een mailtje van Auping, met de vraag of ik interesse had in een prachtig nieuw dekbedovertrek. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Na rond gekeken te hebben op de website van Auping en overleg met het vriendje hadden we een prachtig exemplaar gevonden. Met op dat moment gebrek aan zon, besloot ik de zon zelf maar in huis te halen met het fragment dekbedovertrek.

Over Auping

Auping is al 125 jaar de grootste beddenproducent van Nederland en de producten zijn inmiddels wereldwijd verkrijgbaar. Het aanbod van Auping bestaat uit bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en bedtextiel. De visie die ze hanteren is “Auping nights, better days” en dit zie je terug in de kwaliteit en het comfort van de producten.

Auping; Slapen onder een warm zonnetje

Fragment Dekbedovertrek

Zoals ik in mijn vorige artikel vertelde en inmiddels ook te zien is in de sidebar, heb ik tegenwoordig iets met okergeel. Daardoor viel mijn aandacht gelijk op het Fragment dekbedovertrek. Ook werd ik gelijk enthousiast door de mooie geometrische vormen! De kleine tropische kussentjes heb ik een tijd geleden gekocht bij de Ikea. Hoewel ik de kussens al eerder had dan het dekbedovertrek vind ik dat ze goed te combineren zijn!

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen satijn en dat betekent dat het super zacht en zelfs een klein beetje glanzend is! Het enige nadeel van de stof vind ik dat het heel erg kreukt. Toen het dekbedovertrek uit de droger kwam heb ik een dappere poging gewaagd om het te strijken, maar dat was een eenmalige actie. Naast dat het met zo’n enorme oppervlakte (240×220) heel erg lastig is, kost het ook enorm veel tijd. Dan maar een beetje gekreukt. Als ik slaap zie ik dat toch niet! ;)

Auping; Slapen onder een warm zonnetjeInmiddels is ons bedje bedekt met een hoeslaken, dekbedovertrek en kussens van Auping. Als het aan mij ligt wordt ons volgende bed ook van Auping, dan is de hele familie compleet! De kwaliteit is goed, maar de producten zijn vooral erg comfortabel. Het is elke avond een feestje om weer te gaan slapen en het is nog fijner om de volgende dag wakker te worden in een okergeel zonnetje. Bedankt Auping! We zijn er heel erg blij mee!

Auping; Slapen onder een warm zonnetje

Wat voor een dekbedovertrek hebben jullie?Disclaimer