Air Max 1 Ultra Jacquard & Juvenate; Nieuw!

Zo’n twee weken geleden vond ik dat het tijd was om nieuwe schoentjes te kopen voor de zomer. Mijn schoenen repertoire begon namelijk een beetje saai te worden met mijn zwarte thea’s en leren laarsjes. Tijd om wat kleur toe te voegen voor de zomerse dagen die eraan gaan komen! Op een zaterdag ging ik op schoenenjacht in het altijd gezellige Rotterdam en een paar minuten later stond ik met de mooiste Nike’s óóit in mijn handjes.

Nike Air Max 1 Ultra Jacquard

Omdat ik er nog niet helemaal uit was welke soort Nike Air Max ik wilde hebben besloot ik naar de Nike store te gaan. Toen ik de grijze Nike Air Max 1 Ultra Jacquard zag was ik verkocht. Het is dan geen vrolijk kleurtje voor de zomer, maar mooi licht grijs is ook hartstikke leuk! Helaas hadden ze de schoenen niet in mijn maat en heb ik vervolgens een bezoekje gebracht aan alle schoenenwinkels in Rotterdam. “Air Max 1 Ultra Jacquard? Nog nooit van gehoord!” – Fijn hoor. Mevrouw zet weer iets in haar hoofd en vervolgens is het nergens te vinden.. Eenmaal thuis ging mijn zoektocht verder en vond ik ze uiteindelijk online via een winkel in Berlijn. Je moet er iets voor over hebben! ;)

Achteraf blijken ze ook gewoon in Nederland te koop zijn via de webshop van Sneaker District maar gek genoeg stond deze website niet tussen de google zoekresultaten. In de meeste gevallen duurt het bij mij altijd een paar weken voordat schoenen lekker gaan zitten, maar deze schoenen zaten vanaf de eerste dag fijn, ik ben er zo blij mee!

Air Max 1 Ultra Jacquard & Juvenate; Nieuw!

Nike Juvenate

Enkele dagen na de ontvangst van mijn Nike Air Max 1 Ultra Jacquard kreeg ik de nieuwsbrief van Nike in mijn mailbox. Mijn blik viel gelijk op de mooie felgekleurde Nike Juvenate. Weet je wat handig maar tegelijkertijd ook vervelend is aan de website van Nike? Ze onthouden je creditcard. Dus ik kom op de productpagina, denk “oeh mooi” klik op bestel, bevestigen en woeps, toen waren ze besteld! De schoenen zien eruit als ‘normale’ schoenen en hoewel ze dat ook zijn, voelen ze meer aan als waterschoentjes. Ze zijn enorm licht qua gewicht en ze zitten aan de bovenkant helemaal dicht.

Aan deze schoenen moet ik nog een beetje wennen omdat ze toch iets anders zitten dan normaal. Het kleurtje is overigens in het echt een stuk feller, maar helaas is dat op de foto niet helemaal duidelijk. Het zijn echt eyecatchers!

Air Max 1 Ultra Jacquard & Juvenate; Nieuw!

Hebben jullie ook al mooie schoentjes voor de zomer?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Ik vind ze beide heel tof! De grijze zijn denk ik heel makkelijk te combineren. De fel gekleurde vind ik ook echt heel mooi, maar ik weet nooit zo goed wat ik daar bij aan zou moeten trekken (ideetjes?). Als ik heel eerlijk ben, durf ik nooit zo goed hele felle schoenen te kopen/dragen (pussy!).

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha ik merk dat ik er ook een beetje moeite mee heb! Mooie jeans, basic shirtje (zwart, wit, grijs) en dan die schoenen. Zo doe ik het! :D

   Reageer...
 • Ysanne

  Ik snap dat je die lichtgrijze nergens kon vinden, ik heb ze ook nog nooit gezien. Vind ze wel heel tof! En die neon-kleurige zijn ook echt leuk voor in de zomer :)

  Reageer...
 • Moniek

  Ik vind ze beide erg mooi! Had nog nooit van deze soort nikes gehoord! Beide heerlijk zomershoentjes!

  Reageer...
 • Jolien

  Wauw, ik vind vooral de grijze héél erg mooi. Ik snap dat je er meteen verliefd op werd.

  Reageer...
 • Simone

  Wat een leuke schoenen! Ik heb toevallig afgelopen weekend ook schoenen gekocht voor de zomer! In mintgroen :D

  Reageer...
 • Liz

  Wat een gave schoenen! Ik zou zelf die grijze kiezen, maar die felle zijn ook wel heel hip!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Die tweede zijn echt prachtig!

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Oh wat leuk, ik heb roze zomerschoenen (A) Echt super bizar! Want ben meet van grijs en rustige kleuren :)

  Reageer...
 • Ellen

  Leuk! Ik heb de Juvenate net in het zwart besteld, maar nu ik die roze zie begin ik toch wel te twijfelen! Denk dat ze heel leuk staan bij een ripped jeans met een wit shirtje. Misschien moet ik ze toch maar ruilen… Ik heb gehoord dat de Juvenate voor het sporten niet zo geschikt zijn (weinig steun) maar wel om (ook zonder sokken) lekker lang op te lopen. Ik ben benieuwd!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Voor het sporten zou ik ze inderdaad niet gebruiken. Denk dat ze in het zwart ook erg leuk zijn!

   Reageer...
 • Photo Diary Mei; In een stroomversnelling - Wish Flower

  […] hoe kut het allemaal is. Op een mooie zondag ging ik op bezoek bij mijn papa en mama en had ik mijn nieuwe Nike’s […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?