Accommodaties op Kreta; Mijn 5 Favorieten

Het is alweer eventjes geleden dat ik voor mijn werk op studiereis naar Kreta ging. Toen ik met het vliegtuig weer onderweg was naar huis zat mijn hoofdje vol met leuke artikelen over Kreta, maar doordat de weken die volgden redelijk heftig waren, ben ik er niet meer mee bezig geweest. Desalniettemin wil ik het beloofde artikel met mijn favoriete accommodaties op Kreta alsnog met jullie delen! Leuk voor als je nog geen plannen hebt voor de zomervakantie! Deze accommodaties zijn zeker de moeite waard! :)

Koules Estate

We zijn enorm gastvrij ontvangen bij Koules Estate door eigenaren Valia en haar broer Giorgos. Ze hebben vijf natuurstenen villa’s gebouwd en elke villa beschikt over een eigen tuin mét privézwembad. Het uitzicht is prachtig! Je kijkt vanuit je villa uit op een groentetuin, gevolgd door bergen en in de verte de zee! Mocht ik om welke reden dan ook een weekje helemaal tot rust willen komen, ga ik hier zeker nog een keer naartoe.
Vanaf €675 per persoon, inclusief verblijf, huurauto en vlucht.

Accommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 Favorieten

Appartement Nymphes

Pepy, de eigenaresse van Appartement Nymphes, is zo’n lieve vrouw! Vol trots liet ze de prachtige appartementen zien. Ze heeft de appartementen zelf ontworpen en haar doel is om mensen gelukkig te maken. Daarom heeft ze er bij elk appartement voor gezorgd dat je vanuit bed kan genieten van het prachtige uitzicht. Stel je voor; je wordt wakker door de zon die langzaam opkomt, draait je nog eens om en vervolgens zie je een prachtig landschap door het raampje. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?
Vanaf €545 per persoon, inclusief verblijf, huurauto en vlucht.

Accommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 Favorieten

Ktima Kares

De villa’s en appartementen van Ktima Kares liggen midden in de bergen en ik vond het zo’n romantische locatie! Er is zelfs een klein kerkje waar regelmatig mensen trouwen. De accommodaties zijn erg ruim en gezellig ingericht. Bij het zwembad is een kleine bar/taverna waar met alle liefde een lekker drankje voor je wordt klaargemaakt, ik heb genoten van een heerlijke ijskoffie! En als je zin hebt in een kleine wandeling kan je bij het zwembad met de trappen naar beneden en kom je uit bij een mooie rivier.
Vanaf €605 per persoon, inclusief verblijf, huurauto en vlucht.

Accommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 Favorieten

Villas Delight

Villa’s Delight bestaat uit 18 prachtige appartementen en 3 privé-villa’s. De accommodatie ligt in een landelijke omgeving vol met olijfbomen en slechts drie kilometer verderop lig je al op een zandstrand! Een groot aantal van de appartementen en privé-villa’s beschikt over een ruim privézwembad. Zo kan je op elk moment van de dag een duik nemen in je eigen privézwembad en vervolgens weer op je ligbedje genieten van het prachtige uitzicht. De eerste foto bovenaan dit artikel is overigens ook bij Villas Delight!
Vanaf €455 per persoon, inclusief verblijf, huurauto en vlucht.

Accommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 Favorieten

Katalagari Suites

Op 560 meter hoogte heb je vanaf Katalagari Suites een prachtig uitzicht over de Peza vallei. De 14 appartementen en suites zijn smaakvol en luxe ingericht. Bij een aantal appartementen heb je een klein tuintje waar je heerlijk met je voetjes in het gras kan genieten. De andere appartementen hebben een balkon. Bij het zwembad is een gezellig restaurantje waar je in de ochtend kan genieten van een ontbijtje en gedurende de dag gerechten kan bestellen van het dagmenu. De appartementen zijn omringt met kruiden, waar ze ook verschillende activiteiten voor organiseren. Zo is er een workshop waardoor je leert wat je met de verschillende kruiden kan doen zoals bijvoorbeeld zeep maken! Ook zijn er Yoga en Aerobic lessen en zijn er regelmatig barbecue avonden.
Vanaf €705 per persoon, inclusief verblijf, huurauto en vlucht.

Accommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 FavorietenAccommodaties op Kreta; 5 Favorieten

Welk van deze accommodaties op Kreta spreekt jullie het meeste aan?
Hebben jullie al plannen voor de zomervakantie?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Wat ziet dat er allemaal mooi uit, zeg! Kreta is ook echt een plekje waar ik nog wel eens naartoe zou willen gaan. Lijkt me heerlijk, zo een weekje in de zon als het hier al regenachtig en koud is in oktober! :)

  Reageer...
 • Ysanne

  Wauw, wat een mooie foto’s! Ik ben nét terug van Tenerife, maar als ik dit zie voelt het alsof ik al weer zwaar toe ben aan vakantie. Deze zomer gaan we naar New York dus een zonvakantie zoals Kreta moet nog even wachten :)

  Reageer...
 • Dina

  Heeelloooo, daar zie ik mezelf ook wel liggen. :D

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Je doet me helemaal dromen! Wil er al zo lang heen!

  Reageer...
 • Karlijn

  Goed, ik pak nu mijn koffer in en spring vanmiddag het vliegtuig in ;)
  Ik stuur het even door naar een vriendin, want die wil deze zomer graag naar Kreta. Kan ze deze tips vast en zeker gebruiken. X

  Reageer...
 • Deborah

  Wat een heerlijk zonnig overzicht. Ik krijg er direct vakantie kriebels van haha.
  Mijn voorkeur zou uitgaan naar: Nymphes. Omdat je daar een uitzicht over zee hebt.

  Reageer...
 • Livia

  Wat ziet het er mooi uit allemaal! Hopelijk ga ik er ooit eens naartoe :)

  Reageer...
 • Kim

  Ah, wat ziet dit er allemaal heerlijk uit!! Het is dat ik nog steeds niet durf te vliegen… Haha. Anders stapte ik nú in het vliegtuig!

  Reageer...
 • Elisa van Kostelijkleven

  Een keuze maken vind ik een beetje lastig. Welke me het meest aanspreekt! Maar nee we hebben nog geen vakantie geboekt, komt omdat ik nu even aan het werk zoeken ben en mijn vakantie pas in september is.

  Reageer...
 • Piet Klerkx

  Ziet er mooi uit! Groet Piet

  Reageer...
 • We Are Travellers

  Fijne foto’s! Vooral die met dat uitzicht vanaf het zwembad over dat gigantische groene veld.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?