8x Kaarten als decoratie of om te versturen

Als ik een kaartje in de brievenbus vind maakt mijn hart een klein sprongetje, want het is zo leuk om een handgeschreven berichtje van iemand te ontvangen! Vaak geef ik het kaartje vervolgens een mooi plekje in huis. Elke keer als ik er dan naar kijk of langsloop, denk ik ook gelijk weer even aan het persoon waar ik het kaartje van heb gekregen.

Kaarten als decoratie of om te versturen?

Naast dat het leuk is om kaarten te ontvangen en te versturen, vind ik het ook erg leuk om kaarten als decoratie te gebruiken. Tegenwoordig zijn er zoveel mooie kaarten met grafische prints en mooie teksten! Het liefst zou ik vaker leuke kaartjes versturen, maar soms kom je gewoon een kaart tegen waarvan je weet dat je hem niet wilt versturen, maar gewoon een mooi plekje op je muur wilt geven. Het kan allebei!

De laatste tijd ben ik online heel veel mooie kaarten tegengekomen! Maar om eerlijk te zijn houdt de prijs en het feit dat ons huisje al aardig volhangt met kaarten mij vaak tegen. Daarom zet ik ze vaak bij mijn favorieten en kijk ik er soms even naar. Als ik de kaart dan écht graag wil hebben bestel ik hem alsnog! ;)

Mijn favoriete kaarten!

 1. Donut – EefLillemor
 2. I like you I love you – People I’ve loved
 3. Go travel the world! – Allthings by Femme
 4. Thankyou – PrintSmitten

8x Kaarten als decoratie of om te versturen8x Kaarten als decoratie of om te versturen

 1. Carpe Diem – SeasonPaper
 2. Jij verdient een bloemetje – Ninamaakt
 3. You make my heart go boom – OldEnglishCo
 4. Frietjes – JoelleBitsandBobs

8x Kaarten als decoratie of om te versturen8x Kaarten als decoratie of om te versturenMijn favoriete kaart uit bovenstaande lijst is het kaartje van Nina, die jullie ook op de allereerste foto zien! Een tijdje terug bestelde ik al twee kaarten bij haar en zodra mijn verlanglijstje weer een beetje gegroeid is ga ik weer een aantal kaarten bestellen. Door het een beetje op te sparen zijn de verzendkosten dan een beetje in verhouding! :P

Vinden jullie het ook zo leuk om kaarten als decoratie te gebruiken in huis?
Of versturen jullie de kaarten liever?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marion

  De kaartjes van Nina zijn ontzettend leuk! Ik ben nu even helemaal verliefd op de laatste: Jij verdient een zakje frietjes. Oh die is echt té leuk! :-D

  Reageer...
 • Jael

  Oooh die ‘I like you, I love you’ is echt heel lief!

  Reageer...
 • Elisa van Kostelijkleven

  Kaartjes zijn zo leuk, maar hier worden kaarten voornamelijk verzonden. Het geven is zo leuk :)

  Reageer...
 • Deisy

  o wauw, ik ben ook dol op kaartjes maar deze zijn echt te cute zeg! De “you make my heart go boom” is echt gewoon te schattig haha *kijkt er heel verliefd naar*… X

  Reageer...
 • Linda

  Wat een leuke kaartjes! Ik vind ’t ook heel leuk als decoratie :-)

  Reageer...
 • Sas

  Wat een toffe kaartjes. Kaartjes versturen en ontvangen is altijd zo leuk<3

  Reageer...
 • Stella

  Wat een onwijs leuke kaartjes allemaal! Ik heb er ook een paar die favoriet zijn, en die heb ik met washi tape tegen mijn muur aan geplakt. Ik wil ook nog steeds graag kaartjes van Nina bestellen. Ik vind ze zo origineeeeel en lieeeef! Enneh, wat is je lay-out mooi en vrolijk zo <3 Liefs!

  Reageer...
 • Emma

  Geweldig leuke kaartjes! Die laatste, hahaha!
  X Emma

  Reageer...
 • Dina

  Ik ben ook zo dol op dit soort kaartjes! Soms zijn kaartjes zoooo mooi, dat ik het bijna zonde vind om er op te schrijven (dat probleem heb ik ook vaak met notitieboekjes).

  Reageer...
 • Ysanne

  Ah Ik vind dit soort kaartjes super leuk, word je vrolijk van :) 3,5 en 6 zijn mijn favoriet!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Nummer 5 is mijn absolute favoriet!

  Reageer...
 • Annebrittures

  Die van Nina vind ik ook wel de leukste! Lekker minimalistisch, hihi! Ik heb (nog steeds) geen kaarten besteld, omdat ik schrik heb om een kaartjesfreak te worden. (Ik ga mezelf niet kunnen tegenhouden er nog meer te bestellen, whoops.) Deze zijn zo leuk! <3

  Reageer...
  • nina || happy acorn

   Hihi, ik word helemaal vrolijk van jou reactie (: (En ach, het leven van een kaartjesfreak is helemaal niet zo heel zwaar hoor ;-))

   Reageer...
 • sammie

  Oh wat een hoop leuke kaartjes! Dit ga ik onthouden :)

  Reageer...
 • Hanneke

  Echt leuk! Ik hou hiervan!

  Reageer...
 • Karlijn

  Ik vind de kaart met ‘je verdient een zakje frietjes’ zo leuk, net iets origineler dan een standaard ‘bedankt’ kaartje!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?