3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max!

Op zondag Heel Holland Bakt, op maandag Hollands Next Top Model en eens in de twee weken een race van onze eigen Max Verstappen! Fijne ontspanmomentjes, waar ik enorm naar uit kan kijken. Hoewel, terwijl ik dat zo zeg bedenk ik me dat die races met Max eigenlijk helemaal niet altijd ontspannend zijn, maar soms juist erg stressvol! Naast mijn televisiefavorieten van dit moment heb ik ook afgelopen weekend even het halve internet leeg gekocht, online winkelen blijft denk ik wel één van mijn all-time favorites!

#TeamLoiza

Loiza (rechts op de allereerste foto) is sinds de eerste aflevering mijn favoriete kandidaat van Hollands Next Top Model! Lekker nuchter, recht door zee en natuurlijk waar het vooral ook om gaat; Bloedmooi. De maandag behoort normaal gesproken niet tot één van mijn favoriete dagen, maar gelukkig kijk ik altijd enorm uit naar een nieuwe aflevering, wat de maandag dan toch weer een stuk leuker maakt! Tijdens de aflevering is het hilarisch om op Twitter alle tweets in de gaten te houden, zeker ook de tweets van HNTM zelf, hebben jullie die gifjes al eens gezien? Geweldig! Aankomende maandag moet er nog één model uit en dan is het binnenkort alweer tijd voor de finale! Als Loiza dit seizoen niet wint, breekt echt mijn denkbeeldige klomp.
Bron van alle HNTM afbeeldingen: Twitter & Website.

3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max

Max Verstappen!

‘Vroeger’ vond ik de Formule 1 al erg leuk en keek ik regelmatig samen met mijn vader naar de wedstrijden. Toen reed Jos Verstappen nog mee, dus dat is alweer een tijdje geleden. Inmiddels heeft zijn zoon Max van 18 jaar het stuurtje overgenomen en is hij binnen no-time getransformeerd in de grote favoriet! Keer op keer weet hij heel de wereld te verbazen met zijn inhaalacties en zelfs toen hij bij de race van Singapore stil bleef staan bij de start, werd hij uiteindelijk alsnog achtste! Ook leuk ter vergelijking; Lewis Hamilton is tweevoudig wereldkampioen en is mega populair. Afgelopen week hebben zowel Verstappen als Hamilton hun racepak aangeboden op Ebay. Inmiddels is er op het racepak van Verstappen al 25.000 dollar geboden en op het racepak van Hamilton slechts 16.000, om arme Carlos Sainz, de teamgenoot van Max, niet te vergeten met een bod van 1.250 dollar. Lijkt me duidelijk toch? Aankomend weekend is de race in Rusland waar Max ongetwijfeld weer een topprestatie gaat neerzetten!

3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & Max

Online winkelen op national glamour day!

Afgelopen zaterdag was het Glamour Day! Omdat het op zo’n dag in de stad altijd nog drukker is dan normaal besloot ik om ’s avonds achter mijn laptop te gaan shoppen. Hartstikke fijn dat het ook online mogelijk is om te profiteren van de Glamour korting! Ik bracht een bezoekje aan mijn favoriete webshops en voordat ik het wist had ik alweer vier bestellingen geplaatst… Afgelopen dagen kreeg ik elke dag wel een pakketje!

3x Favorites; Glamour Day, #TeamLoiza & MaxInmiddels heb ik alle kleding gepast en een selectie gemaakt van wat ik wel en niet wil houden. Lang leve gratis verzendkosten en gratis retourneren! Mijn kledingkast is weer een aantal kledingstukken rijker en mijn bankrekening weer wat centjes armer. Zouden jullie het leuk vinden om te zien wat ik allemaal heb gekocht? Ik ben natuurlijk geen fashion goeroe, maar ben wel erg blij met mijn winterse items!

Wat zijn jullie favorites van dit moment?