Soms zit het even tegen; 15 dingen die stom zijn

Het is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms zit het even allemaal tegen en kan het kleinste dingetje ervoor zorgen dat je hele humeur omslaat en je de rest van de dag niet meer te genieten bent. Natuurlijk waait het uiteindelijk wel weer over en ‘moet’ je het van een positieve kant bekijken, maar als iets stom is, mag dat natuurlijk ook wel eens gewoon gezegd worden! Als het niet overwaait hebben we gelukkig altijd nog het mooie gezegde: morgen weer een nieuwe dag! ;)

15 dingen die stom zijn!

 1. Perfect haar, net voordat je wilt gaan slapen of het wilt gaan wassen.
 2. Mensen die het altijd (echt altijd) beter denken te weten terwijl ze er eigenlijk helemaal geen verstand van hebben.
 3. De foto’s op Instagram van taarten, patatjes en de lekkerste creaties waar je super veel trek door krijgt, net voordat je wilt gaan slapen.
 4. Nachtelijke hypo’s, waarna je vervolgens de halve keuken naar binnen werkt en je de volgende ochtend super misselijk wakker wordt.
 5. Zo’n vrije dag waar je thuis op een bezorger zit te wachten en vervolgens in het track & trace overzicht ziet dat hij morgen weer langskomt omdat de geadresseerde afwezig was. HALLO IK ZIT HIER TOCH?!
 6. Mensen slecht nieuws moeten brengen.
 7. Dat pizza’s bij New York pizza tien keer zo lekker zijn als de diepvriespizza’s van de Albert Heijn, maar helaas ook tien keer zo duur…
 8. Mensen die niks mankeren en met de roltrap naar beneden gaan, terwijl er op dat moment tientallen mensen omhoog moeten.
 9. Dat we straks weer dagen hebben waarin je in het donker naar werk gaat en je ook weer in het donker naar huis gaat.
 10. Vrouwen die de wc-bril vies maken. Serieus, hoe doen jullie dat?
 11. Mensen die keer op keer fouten maken en nooit hun afspraken nakomen.
 12. Een hypo, tien minuten voordat je avondeten klaar is.
 13. Als je een belangrijke aflevering hebt gemist en je vervolgens de hele dag geen Twitter en nieuwssites kan bekijken omdat je de uitslag nog niet wilt weten.
 14. Asociale tokkies die nog nooit van het woord ritsen hebben gehoord en vervolgens al schreeuwend half op je inrijden.
 15. Winkelpersoneel dat vooral aandacht heeft voor elkaar en niet voor de klant.

Wat vinden jullie écht stom?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marloes

  Grrrr!! Herkenbaar! Ook heel stom…… Een hypo een half uur nadat je hebt gebolust voor je eten! :( :( :(

  Reageer...
 • Fleur Sophia

  Hahaha, nummer 5 en 13 zijn wel heel herkenbaar (en stom!)

  Reageer...
 • Renske

  Haha, heel herkenbaar! Vooral nummertje 3, 5, 10 en 15 zijn een fijn irritatiefactortje… ;)

  Reageer...
 • anneleen

  Zo’n stom lijstje mag af en toe inderdaad ook wel eens! Het is niet alleen maar zonneschijn, jammer genoeg!

  Reageer...
 • Wendy

  Ik had vanmorgen een ‘echt stom’ momentje. Ik kwam net de stad waar ik werk in rijden (had er al een rit van een kwartier opzitten), krijg ik een appje van mijn baas: er zijn kinderen afgemeld, dus we kunnen het met twee leidster af, je bent niet nodig vandaag. Dus ik kon weer omkeren en in de drukke spit weer terug. Naja, ik was wel lekker vroeg op, dus heb wel wat aan mijn dag nu.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   “Je bent niet nodig vandaag” – Jeetje ook lekker subtiel! :( Hoop dat je alsnog een fijne dag hebt gehad!

   Reageer...
 • Kim

  Ja nummer 9, helaas is het weer zo ver :( En ik vind het stom dat de mooie herfstkleuren maar zo kort aanwezig zijn en dat we dan straks weer die kale bomen hebben..

  Reageer...
 • Jael

  Oooh haha die roltrap, dat is zo’n typisch Rotterdamse ergernis :) En nr 13 is echt zo hinderlijk! Was het me van de week bijna gelukt om een dag geen spoilers te zien, verklapt mn schoonmoeder het alsnog in real-life haha. Ook irritant: een zo goed als lege bioscoop maar toch moet die ene persoon precies naast je zitten!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahahaha, vooral bij Beurs is het heel erg opvallend. Die roltrap gaat altijd naar beneden! :’) Oeh dat is ook vervelend ja!!

   Reageer...
 • Maaike

  JA, nummer 3, maar dan als je honger hebt en zelf nog een uur moet wachten tot het avondeten! 2, 9, 13 en 15 zijn ook héél herkenbaar trouwens.

  Reageer...
 • Evelien

  Nummer 13! En dat je dan de hele dag alle social media en websites hebt vermeden en het vervolgens in een klein onbewaakt moment toch in een flits voorbij ziet komen of iemand het in de groepsapp gooit. STOM!

  Reageer...
 • Hilde

  Vooral nr 5!! zo irritant!! En de rest van de dingen eigenlijk ook haha :p
  Ook heel irritant; vertragingen met de trein en aansluitingen missen daardoor :p ik reis heel regelmatig tussen Almere en Nijmegen en ik heb er meerdere keren 3,5 uur of langer over gedaan door bijvoorbeeld ‘blaadjes op de rails’ GRRRR!! =P

  Reageer...
 • Rosie

  Oh my die eerste, dat is echt de story of my life ;p! Hahaha zo herkenbaar! En winkelperoneel vind ik ook echt verschrikkelijk. Over het algemeen moet ik zeggen dat ik de mensen hier in de omgeving wel heel leuk vind in de winkels maar vaak als ik richting het westen ga dan zijn ze zooo ongeïnteresseerd. Dat begrijp ik gewoon niet. Zo maak je je baan zelf toch ook niet leuker denk ik dan!? MAARJA, gewoon even STOM! :D

  Liefs!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?